perjantai 26. tammikuuta 2018

Arki


Vähän sumuisia ja rakeisia on mun arkikuvani, mutta niin on todellisuuskin ollut tällä viikolla. Migreeni tulee kellontarkasti joka keskiviikon iltana tai viimeistään torstain aamuna. Kirjoitan kalenteriin migreenipäiviä ylös ja alkaa näyttää siltä, että vois olla estolääkityksen paikka. Huoh! En haluaisi syödä lääkkeitä. En millään. Muutaman viikon vielä odotan ja tsiigaan. Joku flunssan poikanen myös kiusaa. Kurkku on kipeä ja muuta "pientä". Voisin vain maata ja sitten alkaa kypsyttämään se makaaminenkin. Matalavirettä ilmoilla siis. Se että ei oo ihan terässä, vetää kyllä mielen kenttään aika nopeasti. Varsinkin tuo migreeni. Se on semmonen vaiva, mitä ei helposti ymmärräkään jos ei ite oo kokenut.

Että sellaista arkea tällä viikolla. Vähän raskaampaa siis. Mutta nythän on perjantai. Ja eilen oli meidän duunitiimin nimet mainittu paikallislehden Ruusut-palstalla <3 Kasivee lähti jo kouluun ja nyt mini mumman luo. Päiväkoti on kiinni. Ite vain pyörähdän töissä ja sen jälkeen lupasin viedä kasiveen manikyyriin, jonka se sai joululahjaksi. Taidetaan juoda samalla reissulla vähän paremmat kaffitkin. Taidetaan ny vähän tarvita parempia kaffeja.

Mites teidän arki rullaa? Olisko mitään piristävää? :)
Hyvää weekendiä!
Sannis

3 kommenttia:

 1. Alavire ja migreeni on kyllä niin puosta;) Toivottavasti huominen on jo parempi! Mua harmittaa, kun en saa tätä sun blogias (vanha oli) mun bloggerin lukulistalle, se jotenkin herjaa..

  VastaaPoista
 2. Ja sain sen heti sinne luetteloon, kun koitin taas. Oli vissiin joskus joku häiriö vaan...

  VastaaPoista
 3. No niin, nuan vain :D Noinhan se aina menee... Et esim. löydä jotain ja kun kysyt apua, se toinen tulee ja vain ottaa se hukassa olevan tavaran suoraan sun nenän edestä :D

  Kiva, kun kävit täällä. Terkkuja ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3