maanantai 1. tammikuuta 2018

Yhteenveto


Joulukuu alkoi parhaalla mahdollisella tavalla. Reissu Tallinnaan oli ihan huikea ja nytkin toi ison hymyn huulille tuo kuva meistä joulutorilla "Not too strong"-glögeillä :) Ihana, tunnelmallinen kaupunki, rento meininki ja paras seura aloitti kuukauden täydellisesti.

Itsenäisyyspäivä veti tosi herkäksi. Sää oli upea. Talvinen, aurinkoinen Suomi näytti parastaan satavuotispäivänä. Nopsasti itsenäisyyspäivän jälkeen vietettiin minin synttäreitä. Viisi vuotta tuli täyteen niin, että heilahti ja mutsi oli taas herkillä.

Viisvee-synttäreiden jälkeen huomion vei jouluun liittyvät puuhat. Ehdin fiilistellä rauhassa hyvän aikaa ennen aattoviikonloppua ja pyhiä, jolloin meno oli ehkä hitusen liian aikataulutettua. Ensi vuonna muistetaan jättää enemmän löysää. Tytöt oli superinnoissaan lahjoista ja kinkku oli hyvää. Joululaulut soi ennätyspaljon tänä vuonna ja tytöillekin muodostui omat supersuosikit, joita soitetaan edelleen.

Vuoden viimeisinä päivinä sain kaipaamaani huilia. Migreeni ja flunssa tuli riesaksi vielä loppumetreillä, mutta lepo tuntui auttavan jonkin verran ja pääsin päättämään vuoden kivoissa fiiliksissä. Sää oli just hyvä. Lapset pääsi pulkkamäkeen ja pieni kävelylenkki sekä ystävien seura tuntui tosi mukavalta.

Vuoden 2017 joulukuu oli kaiken kaikkiaan hyvä kuukausi. Vuosi kokonaisuudessaan todella raskas ja se tuntui viimeisinä(kin) viikkoina kropassa ja korvien välissä. Aika paljonkin jännittää se, riittikö parin päivän huili antamaan tarpeeksi voimaa alkuvuoteen. Saapa nähdä! Toiveikkain ja positiivisin mielin mennään taas.

Lisää kuukausikollaaseja löydät Pieni Lintu - blogista. 

Mahtavaa vuotta 2018 just sulle!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Nätti kollaasi! <3 Tosi mainio toi Batman-kakku. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Kakku on sankarin iskän luomus. Aikamoinen suoritus! :)

   Poista
 2. Kiva kollaasi!!! Ihana toi Batman-kakku - ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kakku tuli kyllä ihan yllärinä mister A:lta :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3