maanantai 22. tammikuuta 2018

Ikeasta


Edellisviikon Ikean reissulta saatiin vähän päivitystä kotiin. Olkkarissa ei oo tapahtunut muutoksia useampaan vuoteen ja oon kaipaillut sinne pienen freesauksen lisäksi jonkinlaista nojatuolia. Kun on porukkaa kylässä, ärsyttää että on vain sohva eikä mitään, missä istua sohvaa vastapäätä. Tilaahan ei juurikaan ole, joten mikään kovin suuri nojatuoli ei tullut kyseeseen. Ikeasta löysin ihanan nahkaisen tuolin.

Tuoli ei ihan heti kuitenkaan ollutkaan paikkaansa mun mielestä täydellinen. Vähän liian matala, vähän liian leveä, vähän liian musta. Ou nou! No, viikon päivät se nyt on paikallaan ollut ja pikkuhiljaa alkaa silmä tottua. Mini ainaskin tykkää. Eilen se yhtäkkiä heittäytyi siihen lukemaan sisustuslehtiä ja FITiä. Silmä tarkkana se luki "näitä asumisasioita" ja ehdotteli mulle kaiken maailman kalusteita ja koteja. Hellu <3

Tuolin lisäksi ostin Ikeasta tytöille ilmoitustaulut. Tokaluokkalainen on sellaista jo joululahjaksikin pyydellyt, mutta sopivaa ei oo löytynyt. No, nyt löytyi aivan täydellinen! Tauluun sai ostaa erilaisia osia... kaikenmaailman kiinnityspyykkipinnoja ja kynäpurkkeja. Kasivee oli ihan hitusen tärinässä  maman tuliaisista eikä viisvee jättänyt iskää rauhaan ennenkuin taulu oli asennettu seinälle :)

Alimman kuvan vihertävän väriset kahvikupit oli liian ihanat jätettäväksi kauppaan. Vähän kalliimpia ne tietysti oli, kuin perusikea enkä malttanut ostaa neljää enempää. Seuraavalla kerralla sitten pari lisää ja lautasia kans. En mistään muusta mukista oo nyt kahvia juonutkaan viime viikolla. Ihan täydelliset mukit! Jopa mister A:lle sopivan kokoiset.

Semmoset Ikean tuliaiset.. vähän kuppeja, ilmoitustaulut ja tuoli. Prismasta ostin muuten vielä nuo yläkuvan kukkaruukut. Isompi vitskan ja pienempi kaksi egeä alepöydästä. Aika vähän tulee kyllä nykyään mitään kotiin osteltua. Ei oo niin usein enää tarvetta. Paitsi että...jotain tyynyä vielä soffalle tarttisin hyasinttityynyn kamuksi. Alkaa olla aika nuhjuisia ja monta vuotta vanhoja jo edelliset. Makkariprojektikin tossa etenee. Saa sii, täytyykö sen tiimoilta tehdä jotain hankintoja. Tähän mennessä tuntuu, että on saanut laittaa tavaraa vain pois päin :)

Kivaa tätä viikkoa!
Sannis

5 kommenttia:

 1. Meillä on kans niin pieni olkkari, ettei sohvan lisäksi mahdu kuin yksi pieni nojatuoli. Onneksi on pari porrasta, jolla isäntäväki yleensä istuskelee, jos on enemmän vieraita :)

  Noihin muistitauluhin olen parissa blogissa törmännyt viime aikoina, kävisi hyvin meidänkin neidille. Mulla olis Ikeasta ostoslistalla jo liukuestematto. Veikkaan tosin, etten pääse sieltä muistitaulun ja liukuestematon kanssa pihalle, vaan mukaan tarttuu varmasti muutakin. On siis odotettava parempaa taloudellista tilannetta... Tai laitettava mies asialle, tulee edullisemmaksi.

  Makkarin muutoksesta odottelen postausta innolla. Instasta kivoja paloja olenkin jo blongannut.

  Kivaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli menny ihan ohi tää ilmoitustaulu ja olin Ikeassa ihan innoissani, kun sen näin. Liian vähän tullut siis luettua blogeja :D

   Nuo Ikean reissut on kyllä siitä kummallisia, että siellä aina ilmaantuu kaikenlaisia tarpeita, joita ei oo aiemmin tiennyt olevankaan. Just tosiaan sen takia ei viitti niin usein käydä :D

   Poista
 2. Kivoja pikku- ja isompia juttuja! Just piristäviä.

  Meilläkin on pieni olkkari, jossa on vaan sohva, eikä muuta. Mutta riittää mulle hyvin, koska ukkeli haluaa aina istua lattialla pilatesrullan päällä :D. Tai oli sillä kyllä pehmeämpikin istuin. Mun Tokmannista itselleni ostama niskatyyny, jossa oli hierontamoodikin, mutta koska ukkeli istui sen lattialla lyttyyn, lakkasi toimimasta.. Noo, ei se niin hyvä ollutkaan, ettei niin väliksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Blogissa on sulle pikku haasteentapainen. Mutta ei oo pakko, jos ei taho :)

   Poista
  2. Tänkjuu! Käynpä tsiigaamassa. Ja sun mies ei oo sitte semmosta löhöilijätyppiä? :D Meillä tytöt aikanaan kysyi, mikä on se ihmeellisen näköinen äitin jumpparulla. Kerroin, että se on semmonen millä lihaksia huolletaan. No, tytöt + mister A asialla niin kävi näin -> lihasrulla -> liharulla -> kebabbirulla. Kebabbirulla on siis nykyään meillä yleinen nimitys foam rollerista :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3