lauantai 30. joulukuuta 2017

Historiaa


Oi, mua NIIN ei haittaa, että tämä vuosi on pian historiaa. Ihan hirveän suurella lämmöllä en vuotta 2017 tule muistelemaan. Lähipiirissä oli kaikenlaisia ongelmia; sairautta, menetyksiä ja väsyä. Mua vaivasi migreeni ennätyspaljon keväällä. Sen jälkeen sairastettiin minin kanssa jäätävän pitkä mahatauti ja syksystä kaksi kuukautta meni flunssaillessa. Vielä loppuvuoteen ehdin saada migreeniputken ja nyt, vain kahden kuukauden tauon jälkeen flunssa muistaa mua olemassa olollaan. Tekis mieti kettuuntua, mutta oon tässä nyt vain niinkuin en oliskaan. Sohvahuilia koitan lääkkeeksi. Vitamiinien, sinkin, magnesiumin, Duactin, inkiväärin, hunajan ja kaiken maailman marjojen lisäksi siis. Yllättävän kauan oon saanutkin nyt yhteen menoon pötkötellä.

Onneksi blogia ja kuvia selaamalla muistuu mieleen, että sairastelun lomassa oli hyviä hetkiä ja kivoja juttuja ainaskin sata. Tai kaksi sataa. Ajattelinkin ensi vuoden alkuun tehdä tästä vuodesta koosteen, jossa on ainoastaan niitä kivoja juttuja. Unohdan sitten kaiken paskan johonkin mappi ööhön ja mietin jälkeenpäin vain niitä ihania osuuksia. Niin kai se oikeesti kannattais ihan kaiken suhteen tehdäkin. Mitäpä niitä vanhoja surkeita juttuja miettimään. Jaa, no sen verran toki, että joistain niistä vois ehkä oppia jotain. Mutta yhtään sen enempää ajatuksia ei uhrata. Nokka pystyyn vaan ja kohti uutta vuotta.

Vuosi 2018 tulee kuulkaa olemaan se vuosi, jolloin minä vihdoin pääsen Kanadaan. Paljon muita haaveita ei tulevalle vuodelle ookaan. Vielä. Niiiin paitsi että..... olisin halunnut nähdä Volbeatin, mutta nyt taitaa mennä Kanadat ja Volbeatit just päällekäin kalenterissa. Prkl! Somen suhteen meno jatkuu varmaan aika samanlaisena, kuin tähänkin asti. Blogien suosio laskee koko ajan, mutta en usko, että kirjoittajan muste ehtyy. Instagramissa suosituimipia on tilit, joissa koko feedi on yhtenäinen, kuvien sävy sama ja hashtagit oikeanlaisia. Mun mielestä liian sliipattu on tylsää. Aion edelleenkin päivittää Sannis_2.0 - tiliä just silloin, kuin siltä tuntuu ja just niillä aiheilla, mitkä allekirjoittanutta milloinkin koskettaa. 

Kiitos, että olette siellä!
Mitä teillä on mielessä ensi vuodelle?
Sannis


14 kommenttia:

 1. Sun blogin suosio ei mun silmissä laske yhtään, vaan päinvastoin nousee sitä mukaa, kun aletaan olla niitä viimeisiä, jotka täällä sulkee blogistanian ovet :).

  En oo vielä kerinnyt miettiä mitään ihmeellistä ens vuodelle. Kunhan tulin kiittämään, että SÄ oot täällä. Ei muuta kuin uutta päin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! Täällä me vaan sinnitellään. Viimeiset dinosaurukset :) Hyvää vuopdenvaihdetta!

   Poista
 2. Kiva kun kirjoitat :)
  Mä oon henk koht miettinyt, milloin Facebookin suosio alkaa laskea. Vai onkohan se vähän kuin tämän ajan puhelinluettelo, sellainen perusjuttu.
  Hyvää uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun kommentoit! Aina niin lämmittää!
   Mun mielestä FB on jo aika alamäessä. Tai sit se on vaan mun FB-kamut, jotka on hiljentyneet :) Tuntuu, että muutama hassu enää päivittelee ja koko päivän pyörii feedissä samat jutut. Mulle passais, että käytettäis sitä vain. Ei jaksais siirtyä mihinkään muihin medioihin.

   Ihanaa uutta vuotta sinne kans! It better be good!

   Poista
 3. Jatka ihmeessä samalla tyylillä, tää on edelleen ainut blogi jota mä jaksan lukea 😅 Mulla on enää 2kk hoitovapaata jäljellä ja syksyllä menee lapset hoitoon. Siitäpä ne alkaa sit vissiin varsinaiset ruuhkavuodet ja pyöritys, että sellainen vuosi tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia <3 Ihanaa, että jaksat seurailla.
   Hitsi, ruuhkavuodet tosiaan edessäpäin. Aikamoista pyöritystä tää on, mutta kyllähän näistä selviää, kun asennoituu oikein. Tsemppiä vuodelle 2018!

   Poista
 4. Joo kyllä mäkin luen sun blogia, just siks ku ei oo aina nii tarkkaan suunniteltuja kuvia,
  vaan ihan oikeaa elämää.
  Mä haluan kans unohtaa tään vuoden, vaikka kaikkee kivaakin sattui, niin oli paljon suruakin.
  uusi vuosi ja uudet kujeet
  Hyvää Uutta Vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, ens vuodelle kaikkia kivoja juttuja ny vaan :)
   Kiitos, kun oot siellä!

   Poista
 5. Oi pääset Kanadaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, toivotaan! Vähän on vielä matkakassassa vajetta :)

   Poista
 6. Hyvää Uutta Vuotta sinne ja paljon iloisia juttuja tälle vuodelle!
  Juuri tällainen kirjoitustyyli tekee blogista ihmismäisen. Rohkeiden ihmisten laji.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos!
   Sinne kans koko teidän poppoolle mukavaa uutta vuotta ja kivoja päiviä!

   Poista
 7. Voih ihanaa Kanada oottaa teitä. Vuosi 2017 meni loppujen lopuksi nopeasti mutta samalla hyvin raskas vuosi.
  Mutta sinulle ja ihanalle perheelle Hyvää Uutta vuotta. Jatka kirjoittamista ♥
  -Tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkeenpäin se on kyllä aina yks vilaus vaan! Huh, uskon, että on ollut raskasta.. 2018 sitte vähän helpompaa. Heti alkuun pääsette ainakin lämpöön :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3