perjantai 1. joulukuuta 2017

Yhteenveto


Marraskuu oli kiva kuukausi. Alkusyksyn sairastelujen jälkeen oon saanut taas voimani takaisin ja jumpat rullaa yli hyvin. Töissä jaksaa taas muutakin, kuin vain ihan pakolliset ja oonkin huseerannut rätin ja imurin kanssa pitkin salia. Se, että jaksaa taas treenata, on ihan parasta ja oon saanut jumpista taas kunnon kiksit. Toki fyysinen olemus veettää, kun joka paikka on niin turvonnut ettei vaatteet mahdu päälle. Oon jo tottunut siihen, että mun kroppa ei toimi ja näitä harppauksia tulee heti, kun sairastun tai stressi iskee. Oon vielä kuitenkin luottavaisin mielin. Kun vain koitan muistaa tasapainon, palautumisen ja levon, palautuu se bodi vielä joskus normaaliin olotilaan. Jos palautuminen kestää yhtä kauan, kuin ylirasituksen syntyminen, mulla on vielä useampi vuosi aikaa :D 

Halloween-kekkereihin valmisteltiin pieniä juttuja ja testattiin vaahtokarkkiseittiä ei-niin-hyvällä menestyksellä :) Juhlat itsessäänhän oli taas hitti. Toiset kivat kekkerit oli tietysti firman pikkujoulut, joissa saatiin mahat täyteen, tanssittiin ja skoolattiin supertiimille. Mister A:nkin kanssa päästiin kaksistaan jouludinnerille.

Marraskuun isompi blogijuttu oli Uudistuja-kisa, jonka tiimoilta vietettiin hauska päivä kuun puolessa välissä. Kisaan osallistui iso joukko porukkaa ja meikäläinen kiittää ja kumartaa kaikkia, jotka kisaan kommentin jätti. Pitääpä koittaa keksiä jotain hauskaa ensi vuoden puolellekin.

Tyttöjen kanssa ollaan fiilistelty jo joulua. Kuusi on koristeltu ja jouluvalot on sytytetty. Piparkakkutalot tehtiin ajoissa tänä vuonna ja tyttöjen koristelemia tupia oon saanut täällä kotosalla ihailla jo monta päivää. Ulkona tehtiin vähän havukranssia ja iskän kanssa tytöt on nikkaroineet lintulautaa. Kangasalle ehdittiin heittää pikareissu ja Ikeasta käytiin ostamassa keittiöön uusi ruokapöytä, niin on taas tilaa vähän isommallekin porukalle.

Kaikin puolin hyvä kuukausi. Marraskuu on aina pimeä ja monille raskas ja jossain vaiheessa tuntui, että meinaa se ankeus tarttua itseenkin, mutta oon ollut niin kiitollinen megaflunssan poistumisesta, että voitolla ollaan ja mieli on hyvinkin positiivinen. Minin lähestyvä synttäri herkistää jo ja muutenkin liikuttavat joululaulut muistuttaa aina fiiliksistä Aamun syntymän jälkeen. Tommillekin kävin eilen aamulla sytyttämässä kynttilän. Joulun alla on Tommi aina vielä enemmän ajatuksissa. Jotenkin se tuntuu omalla tavallaan hyvältä. Kipu ei ole enää niin suuri ja ikävä on jollain lailla sellaista hyväksyvämpää, kuin joskus ennen.

Tänään täällä nousi sängystä kaksi typyä vähän rivakasti, Tonttu oli jo käynyt. Joulukuu, I love you!
Sannis

Lisää marraskuun kollaaseja löydät täältä.

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Ja kiva, että teidän marraskuu oli mukava ja että surukin muuttuu siedettävämmäksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Yes, kaikki hyvin valtakunnassa nyt just!
   Rauhallista joulukuuta teidän poppoolle!

   Poista
 2. Kivannäköinen marraskuu. Nuo kädet ovat hullunkuriset.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mummu askarteli ne tyttöjen kanssa Halloweeniksi ja kertoi, ettei ne kuulunut olla noin päin. Mä en oikein tajunnu ideaa, mutta hauskat oli silti :D

   Poista
 3. Ihanan positiivinen postaus :) Tunnelmallista joulukuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Rentoja ja tunnelmallisia päiviä sinne myös!

   Poista
 4. Marraskuustakin on moneksi. Ihanat Halloween kätöset. Mukavaa joulukuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kyllä siitäkin hyvän saa :)
   Kivaa joulukuuta sinne myös!

   Poista
 5. Ihana kollaasi! Ja vähänkö ihanat noi kädenjälkinassut! <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3