perjantai 8. joulukuuta 2017

Kuusi kuvaa kesästä


Nora (klik) pyysi postaamaan kuusi kuvaa kesästä. Mulle meinas vähän joulustressi iskeä tossa itsenäisyyspäivänä, joten tää sopiikin ihan hyvin nyt ajatella ihan muita juttuja :)

Kuvat on siis viime kesältä. Kesäloman alku. EF Vaasan kesäjuhlat. Ikean tuliaisia. Tampereen reissun mansikat. Matkalla Uumajaan. Fäboda ystävien kanssa. Kesä oli tosi kiva ja kesäloma oli erittäin onnistunut. Muuten tämä vuosi ei oo ollut ihan parasta settiä. Vuosi 2016 oli super, joten pakkokin se oli kai tämä olla taas vähän surkeampi. Niin se vain tuntuu menevän. Hyviä hetkiä on ollut kasapäin, mutta pitkät sairastelut vetää mielen kyllä matalaksi.

Niin, että miksi joulustressi? No siksi, kun meillä on niin kaaos! En oo ehtinyt ja/tai jaksanut siivota ja kämppä on karseassa kunnossa. Lapsilla on miljoona juttua; joulunäytöksiä, lelupäiviä ja arviointikeskusteluja, jotka kaikki pitäis muistaa ja ehtiä. Minin synttärit on viikonloppuna ja töissä pukkaa joulupuuhia. Kyllä te tiedätte nää loppuvuosikiireet. Ei mitään niin suurta etteikö selviäisi, mutta vähän tavallisuudesta poikkeavaa kuitenkin. Ite joulujutuista mä niin nautin, mutta nyt tuntuu ettei oo yhtään ehtinyt niihin paneutua. Mutta onhan tässä vielä aikaa. Eilen siivosin kodinhoitohuoneen, joka on meillä ainainen murheenkryyni ja se aina kyllä kirkastaa tilannetta, kun siellä saa lattia- ja pöytäpintaa näkyviin.

Väsy on painanut tällä viikolla ja se vaikuttaa oloihin. Tunnen kyllä hienoisen koputtelun tuolla vasemmassa ohimossa ja oikeesti tiedän, että se se on, mikä saa painamaan torkkua aamulla sata kertaa ja itkun tulemaan herkästi. En kuitenkaan millään haluaisi antaa periksi. Migreeni on pysynyt poissa pitkään tänä syksynä enkä nytkään jaksaisi sen kanssa yhtään tämän enempää kamppailla.

Nyt duuneihin ja pitäis etsiä myös jotain Batman-henkistä kakkukoristetta minin synttäreille. Semmosta pitäis nyt kuulemma olla. On se kyllä omanlaisensa kakala <3 Ja se tokaluokkalaisen arviointikeskustelu. Sehän oli eilen ja mutsi sai hykerrellä tyytyväisyyttä. Koulu rullaa ainakin vielä ihan mahtavasti. Jee!

Hyvää viikonloppua! Älkää joulustressatko!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3