lauantai 23. joulukuuta 2017

All goodKiljusen herrasväki täällä toivottelee kaikille kivoille ihanaa ja rauhallista joulua!

Me aloitettiin jouluhommat jo eilen. Vietettiin pikkujoulua kavereiden kanssa. Lapset leipoi pipareita ja torttuja. Maisteltiin glögiä ja herkuteltiin juustoilla. Tonttukin kävi jättämässä pienimmille paketit. Glögiin sujautettiin aikuisille salaa vähän lämmikettä :)

Ympärillä on nyt paljon kaikenlaista meneillään. Toisilla sairastellaan ja toisilla kriiseillään. Koitan olla olemassa ja kuuntelen jos ja kun tarvitsee. Tiaroksi kamuille, että täällä on ovet ja puhelinlinjat auki. Kahvinkeitin on kestoladattuna ja Proseccoa sekä sympatiaa löytyy :D

Itellä migreeni yrittää tonne vasemmalle ohimolle, mutta ainakin eilen voiton vein minä ja pienen pieni migreenilääke. Luotan vahvasti siihen, että tänään tulos on sama. 23. joulukuuta me syödään jouluateria mutsin luona joka vuosi. Niin tänäkin vuonna. Sitä ennen käydään faijan riisipuuropadoilla. Nyt on aika fiilistellä kynttilänvaloa ja nauttia rakkaiden seurasta.

It's all good!
Sannis

Kuvat Jarkko LaineLainekuva.

4 kommenttia:

 1. Nää teidän perhekuvat on aina niin kivoja. Mukavia muistoja tytöille (ja tietysti teille vanhemmillekin) sitten myöhemmin.

  Hyvää joulua sinulle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ollaan käyty joka vuosi nyt muutaman vuoden ajan. Tänä vuonna repästiin ja käytiin kahteen otteeseen. Meillä muuten on tosi harvoin kuvia, joissa minäkin oon (koska oon aina kameran takana), niin näin saadaan äitikin mukaan kuviin :D

   Joulu meni kyllä hitsin nopsasti. Vuoden vaihde nyt sitten seuraavaksi. Mukavaa uutta vuotta ja kiitos, kun luet <3

   Poista
 2. Tunnelmallista ja rentouttavaa joulua Sannis! Kiitos tästä inspiroivasta blogivuodesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ihanaa, kun jaksat seurailla.
   Kivaa vuodenvaihdetta ja onnea uudelle vuodelle!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3