maanantai 1. toukokuuta 2017

Yhteenveto


Huhtikuu on paketissa. Sopii mulle. Kuukausi meni vähän siinä sivussa, migreenihuuuruissa ja piti valokuvista palauttaa mieleen, mitä on tehty. Normihommia suurimmaksi osin; Töitä, koulua ja päiväkotia. Kuukauden kohokohta oli rento ja rakkaiden ihmisten täyttämä pääsiäinen.

Pyöräiltiin ja tehtiin kävelylenkkejä. Käytiin Uudessakaarlepyyssä ja Mansikkasaaressa. Paistettiin vohveleita ja juotiin viimeiset glögit. Trulliteltiin ja herkuteltiin suklaalla. Jumpattiin talvikauden viimeiset jumpat ja juoksin joka välissä mummun luona.

Kiireinen ja raskas kuukausi. Monta yllätyksentäyteistä aamua, kun maa olikin valkoisena lumesta, vaikka olin miettinyt haravointia. Kuukauden viimeinen päivä alkoi ystävien luona ja päättyi hyvin rauhallisesti omalla kotisohvalla alkavan flunssan kanssa. Positiivinen mieli kaikesta huolimatta.

Ihanaa, että on jo toukokuu!
Sannis

P.S. Lisää huhtikuun kollaaseja löydät täältä.

6 kommenttia:

 1. Kaunis kollaasi, ihanaa kun ollaan jo toukokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa tosiaankin!! Kun vaan toi lumen tulo loppuis :D

   Poista
 2. Täällä sujui valitettavasti osa kuukaudesta myös migreenin kanssa mutta oli niitä hienojakin päiviä, onneksi ♡ Kauniit kuvat sinulla ^^

  VastaaPoista
 3. Kiva kollaasi! :)

  Huomasin juuri etten ole muistanut käydä kurkkimassa kollaasihaasteen vastauksia! Hups!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, hyvä kun muistutit.. niin muistin tehdä toukokuu-kollaasin :D Vähän hiljaista ollut viime aikoian bloggaamisen; kirjoittamisen ja lukemisen kanssa.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3