tiistai 26. joulukuuta 2023

Joulu 2023


Joulu hurahti ohi nopsasti. Flunssa taas ei ja pian on kaksi viikkoa köhitty. Aina vaan on nokka tukkoinen ja olo hyydyksissä. Joulun aikana ollaan suurimmaksi osaksi istuttu valmiiseen ruokapöytään eikä muutenkaan oo tarvinnut tehdä mitään suurempia ponnistuksia, mutta kylläpä vain onkin ollut väsy viime päivinä.

Joulujutut sujui mukavasti tänä(kin) vuonna. Ruoka oli herkullista ja lahjat erittäin mieluisia. Tavattiin sukulaisia ja ulkoiltiin. Mini sai joulupäivänä kaverin yökylään ja kyläily jatkuu vielä tänäänkin, tapanina. Huomenna palaillaan töihin. Tytöt saa olla vielä vapaalla koulusta ja meille vanhemmillekin viikonloppu koittaa aika nopeasti.

Laitoin tässä jo pari juttua muistiin ensi joulua varten ja jouluahjalistallekin tein pari merkintää. Pidän aina täällä blogin luonnoksissa yhtä postausta joulua varten. Luonnoksissa on muistilistoja muitakin juttuja varten..esim. ideoita kesän vaunureissuille. Eipä tässä oikein kauaa taida nokka tuhista, kun onkin vaunuhommat taas ajankohtaisia :)

Mukavia tämän vuoden viimeisiä päiviä!
Sannis



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3