maanantai 11. joulukuuta 2023

Korviksista ja muusta



Ostin syksyllä parit uudet korvikset. Sain myös synttärilahjaksi yhdet. Kuvien korvikset on ehtineet käyttöön kaksi kertaa ja oli aika kivat. Käytän arkisin aina pieniä rihkamakorviksia ja heitän niitä pois sitä mukaa, kun ne ja/tai korvat alkaa vihertää. Ehkä viimeistään 50-vuotislahjaksi ostan itselleni kultakorvikset arkikäyttöön. Jos oikein villiksi heittäydyn, niissä voisi olla timantitkin :) 

Aina, kun juusto on niin lopussa, että sitä on vaikea enää höylätä, laitan sen pakkaseen. Käytän sitten niitä pieniä juustonloppuja esim. pitsaan tai lasagneen. Leikkaan ne jäisinä saksilla pieniksi siivuiksi, koska niitä on liian hankala raastaa.

Nuorempana kirjoittajan lempinäyttelijöitä oli Michelle Pfeiffer, Sandra Bullock ja Goldie Hawn enkä oikeastaan tiedä, onko heidän jälkeen uusia suosikkeja tullutkaan. Muistatteko esim. leffoja Grease 2, Tyttö yli laidan tai 28 päivää? Miehistä ensimmäsinä nousee mieleen Keanu Reeves, Kevin Costner, Ethan Hawke, Morgan Freeman, Denzel Washington ja Bradley Cooper. Uusista, nuoremmista näyttelijöistä en tiedä kai ketään nimeltä. 

Juon kahvin aina kahvina. Jos on pullaa, syön sen mielummin veden kanssa. Kahvin juon mielummin ihan itekseen. Jätskin ja kahvin yhdistelmä varsinkaan ei toimi ollenkaan. Kylmä ja kuuma ei siinä kohdassa jotenkin passaa yhteen. Ensin jätski ja sitten kahvi. Tai toisinpäin. Ei yhtäaikaa.

On tosi tarkkaa, minkälaisia vaatteita voin pitää ja kuinka voin pitää hiuksia. Melkein kaikki röyhelöt on ihan nounou. Muilla ihanan tyttömäisiä, itsellä niin liikaa. Kaikki vaatteet pitää tuntua päällä just oikeanlaisilta; olla löysiä tietyistä kohdista ja vähän tukea sopivasti toisista. Kotivaatteet, jumppavaatteet ja juhlavaatteet pitää tuntua about samanlaisilta päällä. Materiaalit on tärkeitä. Kaiken pitää hengittää ja kaikki sais mielellään olla joustavaa. Hiusten auki pitäminen on useimmiten ihan no go. Ne ärsyttää, kun heiluvat tiellä ja useimmiten myös tuntuvat epäsiisteiltä. Kun hiukset on kiinni, on pampula oltava just oikenlainen; riittävän joustava ja ehdottoman napakka. Ponnari tai nuttura ei saa tuntua milliäkään löysältä, mutta ei myöskään saa kiristää. Se missä kohdassa nuttura on, on tosi tarkkaa. Sentti väärään suuntaan, niin ei vain toimi.

Törmäsin somessa tällaiseen -> "I don't hold grudges. We're good.. you may not hear from me ever again, but we're good" ja jotenkin tämä kyllä upposi. Oon just tommonen. En halua olla pitkävihainen, enkä oikeastaan ookaan nimeomaan vihainen. Jotenkin vaan, kun joku asia vie (mun asettaman) tietyn rajan yli, naksahtaa aivoissa jotain jollekin oudolle asetukselle, joka on just tuon tekstin mukainen.

En erityisesti nauti enää hotelliaamiaisista. Onhan se ihanaa joo, että kaikki on valmiiksi pilkottuna ja tarjolla on montaa sorttia, mutta jotenkin se ei enää oo sama kuin joskus nuorempana. Harvemmin tarjolla on mitään yllättävää, useimmiten aamiaiset on aina samaa ja ihmisiä on turhan paljon kirjoittajan makuun.

En sytytä kotona yöllä ikinä vessaan valoja etten heräisi liikaa. Käyn joka ikinen yö veskissä ja aina ilman valoja. Vieraissa paikoissa on pakko sytyttää valot, kun ei oikein osaa navigoida pimeässä.

Kysyn lähes joka ilta ennen nukahtamista mister A:lta onko Saimi varmasti sisällä. Vaikka olisin just ennen sänkyyn menoa sanonut Saimille hyvää yötä eikä sen jälkeen olisi kukaan avannut ovea, kysyn silti ja mister A varmistaa, että Saimi nukkuu omalla petillään meidän sängyn päässä. Jompi kumpi meistä käy katsomassa myös tyttöjä aina ennen kuin mennään nukkumaan. Useimmiten minä. Poistun tyttöjen huoneista vasta kun näen, että hengitys kulkee.

Ai miksi nämä faktat? Muuten vaan :)
Sannis

4 kommenttia:

  1. Ihan mahtavat faktat Sannis :). Ei kysymyksiä, vaan pelkkiä vastauksia, ihan parasta :D.

    Lämmitti nähdä tuo Vorssainkin logo ja hieno rasia. On tältä meidän kylältä siis kotoisin. Peukut sille!

    Ja tää oli kans niin paras: "Kotivaatteet, jumppavaatteet ja juhlavaatteet pitää tuntua about samanlaisilta päällä." Just niin :D.
    Ja senttikin väärään suuntaan ponnaria, niin koko päänahka on tulessa. Yhtä hirveää kuin se, jos alkaa hiuspanta tai aurinkolasien sangat painaa korvien takaa. Ei pysty ajattelemaan mitään muuta.

    Ja kyllä nyt ehdottomasti pitää 50-vuotiaana timangikorvikset olla. Mulla tosin ei ole, kun pelkään että tarraa johonkin kiinni ja hukkuu, mutta ehkä sit kun täytän 60. Eli reilun vuoden päästä :). Pitääkö jo alkaa etukäteen valkkailemaan.

    Ihanaa joulua ja vuoden viimeisiä päiviä sinne koko tiimille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vorssaink on kyllä kiva! Mulla on nyt parit korvikset sieltä ja oon kyllä tyytyväinen. Rasia ei muuten ookaan sieltä, vaan Hämeenkyröstä Frantsilan Kehäkukasta. Sain tuliaisiksi. En oo siellä ite koskaan käynyt, vaikka ilmeisesti kyllä pitäis.

      Ja kyllä, nyt timangeja valkkaamaan. Sullahan tulee kohta jo kiire :)

      Rauhallista joulua sinne teidänkin porukalle <3

      Poista
  2. Kiitos juustovinkistä, vihaan juustonloppuja! Mäki sompailen öisin pimeässä, pohjapiirros on takaraivossa 😀 ja jostain yläasteelta muistan että sauva tai tappisolut (muistaakseni) jommat kummat silmissä kovasti aktivoituu valosta ja sit herää liikaa 🤭

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, olkaapa hyvä vain! Jaahas, ei oo siis ihan tuulesta temmattua, että valo herättää.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3