keskiviikko 6. huhtikuuta 2022

Parra

Viime viikonlopun päätteeksi ajeltiin kolmetoistaveen ja kavereiden kanssa sunnuntaina Teuvan Parraan. Nyt kun kirjoittajalla ja kolmetoistaveelläkin löytyy laskuvälineet, mietin, että olis ihan kiva päästä niitä käyttämään vielä kerran tälle talvelle. Ostin Pyhän vuokraamosta meille molemmille monot ja sukset ja Stadiumin alesta tilasin sauvat kympillä pari. Parrassa kysyin nyt, josko siellä olisi jo kypäriä myynnissä ja oli, joten saatiin ihan priimat kypärät edullisesti.

Parra on kyllä kiva paikka. Siellä käytiin yhden kerran jo aiemminkin tälle talvelle ja varmasti mennään myös ensi vuonna. Vähän reilu tunnin matka on aivan sopiva ja keskus on just passelin kokoinen meille. Tällä kertaa porukkaa oli vain kourallinen, kun kausi alkaa tietysti olla jo lopuillaan ja mitään jonoja ei hisseillä ollut. Kaupan päälle sai vielä kympin setelin kahvilaan, joten päästiin samaan rahaan lounaallekin. Päivän hissilippu tälle kaudelle oli Parrassa aikuiselle 24€ ja nuorelle 22€.

Kiva yllätys on se, että kolmetoistavee nauttii kyllä laskemisesta. Ei varsinaisesti oo mikään hurjapää, joten en ollut alunperin ihan varma, onko laskettelu mieluista puuhaa. Onneksi oli, niin saatiin yhteinen juttu, mikä on ihan kivaa molemmille. Kun tytöt kasvaa, alkaa monet tutut hommat ollakin vähän nuivaa niiden mielestä ja täytyy koittaa löytää uusia tapoja viettää aikaa yhdessä. Tää laskettelujuttu oli kyllä kirjoittajallekin mieluista. Niin pitkä tauko oli näissä puuhissa vierähtänyt, että nyt tuntuu siltä, kuin olisi tekemässä jotain ihan uutta ja ihmeellistä. Faijalla oli onneksi kaksi suksiboksia Mitä sillä ei oo, niin sitä ei kyllä tarvita :D, niin ei tarvi nyt lähteä boksikaupoille.

Nyt täytyy kai laittaa sukset telakalle ja odotella ensi talven laskukelejä.
Kivaa keskiviikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3