perjantai 8. huhtikuuta 2022

Kevätprojekti


Huhhuijjakkaa! Viime ja tämä viikko on olleet kyllä jotenkin aikamoisen raskaat. Oon aivan onnellinen, että on perjantai. Viime viikon oikeusjuttu, tämän viikon videotuntikuvaukset ja kaikki pienemmät jutut niiden lisäksi vei mehut kyllä tehokkaasti. Keskiviikkona kävin lääkärissä, koska halusin tsekata vähän tilannetta koronan jäljiltä. Mitään tavallisesta poikkeavaa ei onneksi löytynyt, mutta tänään käyn vielä varmuuden vuoksi verikokeissa. Labran jälkeen ajelen töihin ja sieltä pääsen Vaasa Day Spahan perusteelliseen kasvohoitoon ja -puhdistukseen. Tulee kyllä ihan tarpeeseen.

Koti on edelleen vähän hyrskyn myrskyn, mutta kevätprojekti on edennyt siihen pisteeseen, että oon saanut viimeisetkin laatikot keittiössä käytyä läpi ja siivottua. Ostettiin seinämaali ja mister A aloitti hommat irrottamalla yhden turhan oven meidän makkarista. Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä on siis ollut ovi, jota ei oo koskaan käytetty. Oviaukko on aina ollut liian lähellä suihkua ja kylppärin puolelta se laitettiin umpeen kylppärirempan yhteydessä. Nyt on ovi poissa makkarinkin puolelta ja pakkelit kuivuneet, niin päästään kohta maalaushommiin.

Oon myös ehtinyt käydä jonkin verran kaappeja läpi ja pikkuhiljaa on taas väljempää. Ihan hirveetä määrää ei ylimääräistä tavaraa enää meiltä löydy, mutta tottakai tytöiltä jää koko ajan jotain pieneksi ja kyllä myös mun pienestä vaatekaapistani aina jotain käyttämättä jäänyttä löytyy. Tällä kertaa poistin myös joitain sisustusjuttuja ja jotain keittiöstä. En oo ostanut mitään uutta pitkään aikaan, mutta halusin silti laittaa eteenpäin joitain tavaroita, jotka on jo vähän käytössä kulahtaneita. 

Eipä täällä kuulkaa kummempia! Paitsi että, mukavaa viikonloppua just sulle!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3