keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Joulukortit

Oli ihan pakko ikuistaa kuviin ykstoistaveen taideteokset. Meinasin tipahtaa, kun näin nämä joulukortit. Mun mielestä ne on aivan upeita! Niin mahtavia kaikessa yksinkertaisuudessaan ja huikea tuo vihreä väri. Mun mielestä nuo on just sellaisia, joita vois olla jossain pienessä ihanassa putiikissa myynnissä käsintehtyjen suklaiden ja piparminttusaippuoiden vieressä. Ykstoistavee teki myös karkkikepit, joita oon ihastellut jo useamman viikon. On se hitsin taitava.

Tyttöjen jouluohjelmaan on kuulunut jo yksi "jouluaatto". Olivat serkkupoikien kanssa mummun luona ja saivat siellä avata jo paketit, koska pojat on aina oikeana jouluaattona muualla isänsä puolen sukulaisten luona. Voi että, miten mahtavia videoita sain töihin onnellisista ipanoista. Mummu oli piilottanut lahjat ja siellä niitä etsittiin aivan yli tärinöissä. Onnellisia tyttöjä odotti kotona, kun palasin duunista. 

Mini on kirjoittanut tontulle muutamaankin otteeseen viestejä toivoen, että ne häviää yöllä. Viimeisimmällä kerralla varoittelin jo, että ei se tonttu taida enää ehtiä meillä käydä, kun on jo pari kertaa käynyt. Ite unohdin jo yön aikana koko kirjeen, mutta iskä oli hoksusta kotoisin ja jätti eteiseen omenan. Siinä mini sitten söi omenaa, nojaillen pöytään, jonka päällä oli kulho täynnä samoja omenoita. Se osoitti omaa omenaansa ja sitten kulhoa ja totesi: "Selitäpäs tämä!" :D :D

Ihanaa joulun aikaa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3