torstai 10. joulukuuta 2020

Jouluhommaa

Jotain pientä jouluhommaa on täällä puuhasteltu. Valot on kaikki laitettu ja joululahjat on aika pitkälle hankittu. Aina toivon lahjojen suhteen ettei tulisi tytöillekään liikaa, mutta nyt jotenkin tuntuu että tais itellä lähteä vähän keulimaan :) Onko se nyt sitten tämä koronavuosi vai mitä, mutta tekis mieli hommata kaikenlaista. Toki osa paketeista tulee olemaan esim. vaatteita, joita olis ostettu muutenkin, mutta vähän tässä nyt laskeskelen, että kuinkas paljon sitä rahaa meneekään.

Ihan oikeasti ei niitä paketteja meillä niin hirveän montaa oo, mutta kun oon hoitanut lahjaostoksia myös mutsin eli mummun ja Kanadan siskon puolesta, pitää oikein pysähtyä laskemaan. Minin synttärit on tässä lähellä joulua ja sitä vartenkin pitää aina tehdä toimenpiteitä niin että oon jo ihan sekaisin mikä lahja on mitä varten ja keneltä. Kirjoitin oikeasti listan, mitä oon hankkinut ja mikä tärkeintä.. mistä ne löytyy. Muistan aina sen legendaarisen joulun nuorempana, kun kissojen ja koirien kanssa etsittiin mutsin eli mummun jemmaamia Kalevalakoruja.

Ja toisaalta muuten, kuluttaminenhan tuntuu yleensä välillä aivan kirosanalta, mutta eikös se tässä maailmantilanteessa oo nimenomaan sallittua ja toivottavaakin, että yritykset pysyy pystyssä? Hitto, meinasinkin jo unohtaa tuon näkökulman. Ehkäpä ostankin vielä ne yhdet jutskat tytöille, joita oon tässä epäröinyt. Syödään sitten pelkkää makaronia alkuvuosi.

Ehkäpä tänä jouluna voi ihan hyvällä omatunnolla viettää kulutusjuhlaa ;D
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3