lauantai 12. joulukuuta 2020

8


Hän on täällä tänään(kin)!
Joulun lapsi, meidän oma ihme.
Ihan itte ja just omanlaisensa.
Hassu ja hauska, viksu ja välkky. Hoksusta kotoisin.
Reipas ja kekseliäs. Ahkera ja toimelias.
Tietää mitä haluaa.
Aina kartalla ja aina mukana.
Aamu A.
Making parents proud since 121212


Tänä ihmeellisenä vuonna synttärit järjestetään monessa osassa. Kysyin jo, että riittäiskö jos mummu, mumma ja kummitäti tulisi eikä kutsuttaisikaan muita, kun en oikein tiennyt miten koko homman olisi nyt järkännyt, kun ei voi kutsua montaa porukkaa kerralla. Typy ite oli sitä mieltä, että kyllä muidenkin pitäisi tulla. Koulukavereita ei oo kutsuttu, mutta ystäväperheet ja lähisukulaiset kyllä. Ollaan keitelty siis jo muutamatkin synttärikaffit ja yhdet on vielä jäljellä. Eikä muuten oikeasti haittaa yhtään järjestää vähän elämää tähän mustaan syksyyn.

Kuvan kakun typy teki ihan ite. Pohjan leikkaamiseen tartti apua ja kerman levittämiseen, mutta ei paljon muuhun. Niin tärkeää oli ensin kirjoittaa lista tarjottavista; juustotarjotin, pikkupitsat, täytekakku, daim-muffinsit, vaahtokarkkeja. Sen jälkeen laiteltiin Foodieen tarvittavia juttuja ja lopuksi toteutettiin. 

"Lauletaanko mulle", kysyi sankari ennen kuin ensimmäiset vieraat tuli paikalle. Lupasin, että tottakai jos synttärityttö niin haluaa. Halusi kyllä ja laulettiinkin sitten useampaan kertaan :D Varmaan kuuli naapuritkin, mikä miellä on meininki, kun mini komensi ulko-ovesta iskää ja kamun iskää: "Nyt tänne sitte laulamaan mulle!!!"

Hyvää Aamu Auroran syntymäpäivää!
Sannis

3 kommenttia:

 1. Onnea Aamulle! <3 Myös hänen arkea ja juhlaa on tosi kiva seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika menee kyllä niin nopsasti! Kahdeksannet synttärit jo :)
   Mukavaa joulua Mari teidän porukalle!

   Poista
  2. Kiitos samoin, ihanaa joulua myös teidän perheelle! <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3