perjantai 18. joulukuuta 2020

Heppahommia


Nyt on minikin istunut ensimmäisen kerran hevosen selässä. Jännitti hitsisti ja oli jo perumassa monta kertaa, mutta niin vain meni kuitenkin loppuviimein. Mini on superreipas ja aivan rämäpääkin välillä, mutta tietynlaisia uudenlaisia tilanteita jännittää niin paljon, että jättää mielummin väliin. Välillä murehdin, että jää kivoja juttuja kokematta jännityksen vuoksi. Selvästi oli tosi kiinnostunut ratsastamisesta ja hevosista viimeksi, kun vietiin ykstoistaveetä tallille, että tällä kertaa en halunnut luovuttaa, vaan suostuttelin kokeilemaan. Onneksi suostuttelin, koska typy oli ihan silminnähden tosi tyytyväinen just varmasti lähinnä siitä, että uskalsi.

Käytiin tallilla, joka oli meille ihan uusi. Ykstoistavee varusteli Allu-ponin. Minikin uskalsi vähän harjata. Olin varannut talutusratsastuksen 15 minuuttia ja Allu köpötteli kiltisti vartin mini selässään. Minin jälkeen oli ykstoistaveen vuoro, joka ratsasti yksityistunnin sillä välin, kun me leikittiin söpön tallikissan kanssa.

Mini pelkää vähän eläimiä, kun ei oo niihin tottunut ja se on harmittanut mua. Haluan ehdottomasti, että molemmat tytöt oppii kunnioittamaan eläimiä ja kohtelemaan niitä oikein. Oon jotenkin pelännyt, että pelon vuoksi minille ei muodostu sellaista lempeää suhtautumista. Oli ihana nähdä, kuinka onnellisena typy vieritti kissalle lumipalloja, kun hoksasi, että hanskan läpi ei kynnetkään niin pääse raapimaan.

Heppahommista kun kysyin mielipidettä, oli coolin tytön cool vastaus, että vähän oli tylsää pelkkä kävely, mutta aikoo kuulemma mennä uudelleenkin. Ehkä.

Sannis

2 kommenttia:

  1. Voi toi talli on niin kiva! Siellä järjestetään tallipäiviä, jolloin saa hoitaa heppoja ja ratsastaa kokonaista kolme tuntia! Mä rakastuin erityisesti tuohon Lissu-kissaan, olisin ottanut mielelläni kotiin <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3