lauantai 7. marraskuuta 2020

40

Oon tässä nyt viikon päivät elellyt nelikymppisenä ja muistamisien määrä on kyllä häkellyttänyt ja tuntunut ihan hemmetin hyvältä. Oon saanut aivan upeita lahjoja. Oletin että synttärihommat oli hoidossa viime viikolla, mutta vielä tällä viikollakin töihin on ilmestynyt meidän mahtavilta asiakkailta ylläreitä ja ystävät on muistaneet ihanilla tavoilla.

Synttäreiden aattona syötiin työkavereiden kanssa lounasta lempparipaikassa ja illalla ystävät kävi kylässä. Itse synttäripäivänä tytöt lähti aamulla kouluun ja sieltä mummun luokse. Me mister A:n kanssa ajeltiin Vuokattiin. Matka vei pitkään, koska pysähdyttiin kenkäostoksilla ja syömään kotona tehtyä keittoa, jota piti ensin jäähdytellä ties kuinka pitkään :)

Vuokatissa oli vähän kirpeämpi ilma, kuin Vaasassa. Meidän Hotelli oli Vuokatin Aateli. Tosi siisti, rauhallinen ja uuden oloinen pieni rinnehotelli. Vietettiin aika iso osa viikonlopusta lepäilemällä. Otin jopa päiväunet lauantaina. Puhuin pitkän synttärivideopuhelun äidin ja siskojen kanssa ja maisteltiin herkkuja, joita mun lahjaksi saamista herkkukoreista löytyi. Käytiin kävelyllä ja ihailtiin maisemia Vuokatinvaaralta. Syötiin ulkona ja ostettiin ensimmäiset joululahjat tytöille. Saunottiin ja pulahdettiin uima-altaaseen hotellin yksityisellä saunavuorolla.

Aivan kiva pieni reissu meillä siis oli ja oli kyllä ihan ihana päästä vähäksi aikaa muihin maisemiin. Pieni lumiverho saatiin Vuokatiin ensimmäisen yön aikana, mutta Vaasassa on kyllä vielä ihan lumetonta. Juuri aiemmin tällä viikolla kysyin mister A:lta, että sataako syksyisin aina näin paljon. Tuntuu, että nyt on kyllä ollut vähän normaalia vetisempää. Jouluvaloja ajattelin kohta jo laitella piristämään marraskuun pimeyttä. Terassilla meillä on ollut koko ajan, mutta eiköhän sitä voisi kohta jo sisällekin laittaa.

Mukavaa viikonloppua!
Sannis 40 vee

2 kommenttia:

  1. Oon niin iloinen, kun päätitte lähteä sinne Vuokattiin. Ja ihana kun asiakkaatkin on muistaneet. En tosin yhtään ihmettele, koska olet niin monelle niin tärkeä tyyppi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntui kyllä jotenkin aivan yli mukavalta kaikki muistamiset. Ihanaa olla jollekin tärkeä :) <3

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3