keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Ruuhkavuodet


Iloa tähän alkuviikkoon on tuoneet viikonloppuna asennetut jouluvalot. Vitsi, tää syksy on ollut pimeä. Tuntuu, että kaiken aikaa sataa. Just kysyin mister A:ltakin, että sataako aina näin paljon. Yleensä tähän mennessä on ollut jo ihania valoisampia pakkasaamuja. Nyt muistaisin yhden sellaisen. Sellaisen täydellisen, kun kaikki on harmaata, valoisamapaa ja vähän kimaltavaa. Toivottavasti niitä on vielä edessä.

Viimeisen reilun viikon aikana oon suhannut normitöiden lisäksi kaksi kertaa tyttöjen hammaslääkäriin, kaksi kertaa koululle syyskauden arviointikeskusteluun, yhden kerran koululle terkkarille, yhden kerran jalkahoitoon ja yhden kerran hierojalle. Töissä on ollut kunnon häslinki päällä, kun remontti on kiihtynyt loppusuoralle ja duunia on tehty nopealla aikataululla siellä sun täällä. Ite oon siinä hässäkässä koittanut keskittyä omiin hommiin, että saatais ruotsinkieliset verkkosivut auki ja kaikki jumppiin liittyvä rullais kuten pitää. Uudet järjestelmät ja livestriimaus vie ison siivun aikaa mun työtunneistani.

Ensimmäinen koronatestauskin tehtiin meidän perheessä, kun minille iski flunssa. Negatiivista näytti onneksi tulokset, joten business as usual. Mister A lähti eilen koulutusreissulle Turkuun ja mutsi tuli apuihin, että ykstoistavee pääsi ratsastustunnille ja minä töihin. Äitillä oli siinä kans aikamoinen päivä, kun kuskasi ratsastajan lisäksi myös siskon poikia koulusta eestaas. Kysyinkin, että pitikös sillä olla noi ruuhkavuodet jo ohi vai miten se nyt meni :D

Loppuviikolle on luvassa vielä pari ajanvarausta siellä sun täällä. Töissä to do-listalla on liian monta juttua, että ehtisin kaikki tällä viikolla ja se vähän hiertää takaraivossa, mutta ei se nyt auta, kun jättää osa ensi viikolle. Ykstoistavee lähti jo kouluun. Mini lähtee pian perässä ja mulla on ohjelmassa tehdä Kehonhuolto- ja Intervalli-tunneille ohjelmat. Sen jälkeen koitan saada verkkosivujen sisältöä kääntäjälle. Asiakastiedote on myös listalla ja muutamia pienempiä juttuja.  Pari jumppaakin olis tämän päivän aikataulussa. Saa nähdä, montako post it-lappua siirtyy kalenterissa huomiselle. Hyvä, että on kuulkaa töitä. Olis kamalaa jos pitäis pyöritellä peukaloita päivät pitkät.

Kivaa tätä päivää ja loppuviikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3