perjantai 27. marraskuuta 2020

Black Friday


Viime viikonloppuna paisteltiin croissanteja, käytiin kaupungilla ja laskettiin mäkeä pariinkin otteeseen. Taas on perjantai. Viikot on raskaita, mutta ne menee nopsasti. Mulla ei oo ollut jumppia ollenkaan torstaisin tai perjantaisin nyt hetkeen ja tälläkin viikolla ajattelin jo torstaina, että kuinka hitsissä sitä normaalisti jaksaa jumpata vielä loppuviikostakin. Ehkäpä normaalisti en oo ihan yhtä poikki :) Nyt on perjantai ja edessä on lyhyt päivä, koska viikon tunnit on jo täynnä. Oon nukkunut pari yötä huonosti ja nähnyt inhottavia unia, joten siinä mielessä iisimpi setti passaa oikein loistavasti.

Puolessa välissä viikkoa sain kirittyä to do-listaa töissä hyvälle mallille ja heti helpotti korvien välissä. Tuli jotenkin selkeämpi ja rauhallisempi olo. Yhtäkkiä alkoi olla asiaa Instassakin ja tuntui, että teki mieli vähän hörsköttää pitkästä aikaa. Hämärä fiilis, aivan kuin olisin herännyt jostain horroksesta. On tää vuosi ollut kyllä ihmeellinen!

Eilen lähdettiin ihan extempore syömään illalla kavereiden kanssa. Koskakohan olis tullut semmosta tehtyä viimeksi?! Tytöt on ilmeisesti mökkiintyneet tämän vuoden aikana sen verran että pitää vähän kerrata, kuinka ihmisten ilmoilla käyttäydyttiinkään, mutta kaiken kaikkiaan oli oikein kiva reissu :) Herkuteltiin Amarillossa ja haettiin Citarista jätskit jälkkäriksi. Käveltiin siinä ohimennen myös Vaasan uusimman ostarin läpi ja ihasteltiin jouluvaloja. Perfect torstai-ilta.

Tänään on black friday. Saatiin pieni lumihuntu, joten sanoisin, että ennemminkin vihdoin white Friday. Hyödynnettiin tarjouksia jo aiemmin tällä viikolla ja hommattiin tytöille parit joululahjat. Tänään haluaisin käydä katselemassa silmälaseja. Aurinkolasitilanne on katastrofaalinen, mutta kyllä silmälasitkin alkaa olla jo niin monta vuotta vanhat, että olis aiheellista ostaa uudet. Mietin, uskaltaisko sitä tänä vuonna kaupungille mustana perjantaina. Yleensä oon välttänyt viimeiseen asti. Meinaatteko te mennä?

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3