torstai 29. lokakuuta 2020

HalloweenMeillä jäi viime vuonna perinteiset Halloween-juhlat järkkäämättä, kun jotenkin en vaan jaksanut eikä tyttöjäkään oikein hutsittanut. Olin ajatellut, että ehkä se perinne on meidän osalta nyt nähty, mutta yhtäkkiä viime viikonloppuna mini kysyi, josko voitais järkätä juhlat. Lupasi vielä ite leipoakin.

Mun mielestä oli niin hellyttävää, että mini, joka ei oikein usein vaadi mitään, osasi nyt ite ilmoittaa, että kaipaa vähän piristystä tähän koronaelämään ja aloin saman tien näppäillä kutsuviestiä. Ennen järkättiin aina isosti ja porukkaa oli paljon, mutta nyt päädyttiin kutsumaan vain yksi ystäväperhe. Extempore saatiin tyttöjen serkkupojat vielä loppumetreillä mukaan.

Halloween-juhlissa meillä on aina onginta. Hauki, joka ongintaseinäkkeen toisella puolella asuu, on yleensä vähän hassulla tuulella. Tänä vuonna en ollut varma, onko osa porukasta jo yli-ikäisiä ongintaan, mutta kyllä ne hauen metkut taas kaikkia nauratti ihan kunnolla. Päätin että niin kauan kun näitä juhlia järkätään, järjestetään myös onginta, oli porukka sitten kuinka vanhoja tahansa. 

Tosi kivat Halloweenit oli siis tänäkin vuonna ja uskon, että lapsilla oli ihan yhtä hauskaa näissä pikana järkätyissä juhlissa, kuin niissäkin joihin on käytetty kymmenkertaisesti valmisteluaikaa. Tuntui, että itekin sai pienen piristysruiskeen tähän syksysateiden keskelle.

Mukavaa viikonloppua ja happy Halloween!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3