sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Mökillä


Saatiin viikonlopuksi mun faijalta mökin avaimet haltuun ja ajeltiin vajaa tunnin matka Särkimoon. Aivan ekaa kertaa lainattiin mökkiä ihan vain meidän perheelle ja tytöt oli tosi innoissaan lähdössä matkaan. Mökiksi me sitä kutsutaan, mutta eihän se mikään varsinainen mökki ole, vaan talo. Löytyy sisävessat, -suihkut ja -saunat, astianpesukoneet ja wifit.

Maisemat oli niin kauniit, että mua aivan sydämestä puristi. Tuuli oli kylmä ja mister A:n toppatakki, jolle lähtiessä vähän hymähtelin, ei ollut ollenkaan liian lämmin. Tyttöjen mielestä parasta oli hengailla laiturilla ja hyppiä kivillä. Mua vähän hirvitti, kuka saa ensimmäisenä kylmän kylvyn, mutta molemmat tytöt pysyi, kuin pysyikin kuivalla maalla.

Pari yötä oltiin ja nopsastihan se meni. Kerättiin vähän puolukoita ja haisteltiin raitista ilmaa. Syötiin herkkuja ja tsiigailtiin Vain elämää ja Sohvaperunat. Tytöt vuoli tikkuja iskän kanssa; toinen taikasauvoja ja toinen onkivapoja. Mulla oli työpuuhaa vähän väliä, mutta sekin meni siinä sivussa ihan ookoo.

Yöt nukuin tietysti vähän huonosti, joten nyt väsyttää. Aivan kiva oli kuitenkin päästä hetkeksi kotiympyröistä pois ja saada vähän edes vaihtelua tähän olemiseen. Alkaa jotenkin käydä vähän tylsäksi tämä homma, kun ei mihinkään voi mennä. Rahaa tietysti säästyy, mutta vois tässä välillä vähän jotain puuhastella kodin ja duunin ulkopuolella. Nyt ajattelin kysyä jos tytöt lähtis mun ja mister A:n kanssa makkaran paistoon laavulle. Epäilen, että ykstoistaveetä saa suostutella vähän kauemmin, kuin miniä, mutta eiköhän sekin loppuviimein lähde. 

Mukavaa sunnuntaita!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3