perjantai 1. maaliskuuta 2019

Hiihtolomareissu

Vuoden 2019 hiihtolomareissulla käytiin Savonlinnassa, pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.


Savonlinnasta ajeltiin Helsinkiin. Oltiin pari yötä huoneistohotlassa. Varustelutaso oli vähän suppeampi, kuin Savonlinnan asunnossa, mutta jääkaappi ja muut perushommat löytyi. Tytöt nukkui superkorkealla parvella ja mini olis tahtonut viettää siellä koko ajan poistumatta asunnolta ollenkaan :D

Käytiin kuiteskin vähän Vantaan puolella shoppailemassa kymppiveen toiveiden mukaisesti. Helsingissäkin pyörähdettiin kaupoilla ja löydettiin tytöille alesta kivat takit, alle 30€ tsibale. Meillä on aina vähän pulaa niistä siistimmistä vaatteista, kun jotenkin on tuntunut turhalta ostaa erikseen mitään kaupunkitakkeja, mutta tällä kertaa mini saa kyllä malttaa jättää uuden takin eskaripäivinä kotiin. Kymppivee on vetänyt kolme talvea samalla serkun vanhalla takilla ja sai luvan käyttää uutta takkia myös koulussa :)

Shoppailujen lomassa ehdittiin käydä Oodissa ja syötiin superhyvä lounas Story-nimisessä paikassa.  Jälkkärille mentiin Espresso Houseen ja jos lounas oli 6/5, niin samaten oli kyllä kahviherkutkin. Käpyteltiin vielä Töölöön ostamaan edullisia puhelimen akkuja ja sen jälkeen ajeltiin metrolla kamujen luokse Espooseen ja vietettiin ilta tacojen merkeissä. Helsinki on mulle aina vähän liian kiireinen ja täynnä porukkaa. Ihan kiva siellä on käydä, mutta aina ihan mielelläni myös lähden poiskin. Usein pääkaupunkiseudulle reissatessa käydään vain Espoossa, mutta tytöille metro- ja junamatkat on aina elämyksiä jo itsessään, joten aivan kiva, että tällä kertaa näin.

Kotimatkalla käytiin EasyFit Pasilassa moikkaamassa toista mun pomoistani eli "Toimaria" :) Syötiin samalla aamiainen ja sen jälkeen lähdettiin kohti Tamperetta.  Siskon tytön oli flunssa kaatanut petiin, joten skipattiin visiitti ja ajeltiin Vapriikkiin. Viime vuoden hiihtoloman pelimuseoreissulle ei mister A päässyt töiden takia ja nyt tytöt tahtoi näyttää iskälle, mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy. Vapriikin jälkeen syötiin Ikean lohet ja lihapullat ja ajeltiin kotiin.

Olipa kiva reissu ja nopsasti taas meni. Nyt on vielä kolme kokonaista päivää aikaa hengailla kotimaisemissa. Aamukahvit on juotu ja seuraavaksi ajattelin ruveta houkuttelemaan tyttöjä mun kanssa ulkoilemaan. Epäilen, että mister A lähtee helposti, mutta tytöt ei. Ne tahtois aina reissun jälkeen olla kotosalla. Niin minäkin toki, mutta jos nyt vähän edes raitista ilmaa :)

Kivaa päivää!
Terkuin,
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3