sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

About me


Inhoan toppahousuja ja housuja toisien housujen alla. Ihan tuskaa, kun talvella on pakko laittaa kalsarit, että tarkenee ulkona. Epäilen, että jos löytäisin kunnolliset pitkikset, tämä asia ratkeaisi. Aion panostaa ensi talvena. Kerrospukeutuminen yleensäkin ärsyttää. Tuntuu liian paksulta ja kankealta.

Kun joku postaa Instaan ja Faceen jonkin biisin, otan sen aina ylös. Sehän saattaa olla seuraava paras jumppabiisi. Kun vaihdan ohjelmat omiin jumppiin, tarvin about  70 biisiä kerralla. Siinä saa vähän olla musiikkia varastossa valmiina.

En pidä yllätyksistä. Tottakai on superihanaa jos joku tuo yllättäen vaikka kukkia, mutta yleensä ottaen oon sitä tyyppiä, joka haluaa tietää etukäteen missä mennään. Haluan osata varautua tilanteisiin ja valmistautua etukäteen. Historiassa on muutamia menetettyjä yöunia yllätysten takia. Ja tämä ei tunnu olevan sellainen asia, johon itseään voisi kouluttaa. Yritetty on. Mun vaan pitää tietää jutut etukäteen ja that's it.

En jaksa puhua mister A:n kanssa töiden jälkeen illalla. Oon se kauhea vaimo, joka illalla kotiin tullessaan ei koskaan kysy: "Kuinka sun päivä meni?" Yritän muuttaa tätä tilannetta, koska mister A puolestaan kysyy aina. Kun tuun iltaisin duunista kotiin, oon useimmiten mennyt sinne jo aamulla. Oon puhua pälpättänyt koko päivän, ohjannut jumppaa ja huudattanut musiikkia. Sosiaalinen kiintiö on todellakin täynnä siinä vaiheessa, kun pääsen himaan. Kun tytöt on menneet nukkumaan, haluan olla toisen lähellä, mutta mielellään hiljaa. Loppuviikosta, kun päivät on lyhyitä ja pääsen kotiin jo päivällä, on tilanne sitten taas jo toinen ja jaksaa puhuakin.

Rakastan hiljaisuutta. Edelliseen viitaten.. elämä on niin hektistä, mun työ ja päivät on niin äänekkäitä, että välillä hiljaisuus on ihanaa. Rakastan aamuja, jolloin vain minä oon hereillä, kaikki muut nukkuu ja on ihan hiljaista.

Haluaisin analysoida leffoja ja sarjoja aina jonkun kanssa. Kun joku sarja tai ohjelma oikein kolahtaa, on mulla vaikeuksia päästä siitä maailmasta takaisin normielämään :D Usein googletan näyttelijöitä ja muuta asiaan liittyvää. Mun mielestä on ihana analysoida hahmojen käytöstä ja juonenkäänteitä. Etsin aina syvempiä merkityksiä ja motiiveja toiminnan takana.

Rakastan merta, inhoan uimista. En voisi kuvitella asuvani paikassa, jossa meri ei ole ihan ääressä. Mulle kuitenkin riittää katselu, tuoksu ja se lähellä olon tunne. En pidä uimisesta. Lasten kanssa on pakko heittää näitä kylpylä- ym. retkiä, mutta mereen menen vain äärimmäisessä hätätapauksessa. Eli viime kesänä.

Kannan mukanani aina Nasolin-nenäsuihketta. 99% ajasta en tietenkään sitä tarvi, mutta nenän tukkoisuus on jotain niin hirveää, että jos se iskee yllättäen, en pärjää hetkeäkään ilman lievitystä.

Semmosia juttuja meikämuikkelista.
Kuulostiko mikään tutulta?
Sannis

4 kommenttia:

 1. Mun lempiasu nykyään on KariTra:n tekninen alusasu, jota en viitsis kotona vaihtaa mihinkään muihin vaatteisiin, kun tuun ulkoa ja riisun ne toppahousut ja muut kerrokset siitä päältä.
  Oli kallis, mutta on ollu ihan paras ostos ikinä! En muista kuinka monta vuotta on mulla jo ollut, mutta ei oo mennyt pesuissa miksikään, on ihanan huomaamaton ja ohut päällä, mutta samalla lämmin olematta kuitenkaan kuuma. Uskallan suositella.

  Ja tuttua toi, ettei halua heti puhua mitään. Itse en halua puhua aamulla, enkä heti töitten jälkeen. Mies taas haluais puhua koko ajan, muttei niinkään kuunnella :D

  Yllätyksistä en tykkää minäkään, leffoja en katso oikein koskaan ja merta pelkään, mutta Nasolin laukussa on hyvä :). Ja silmätipat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, Kari Traata mulle jo suositeltiin toisaaltakin. Luulen, että semmonen on kyllä hommattava oikeesti! Vaatteet ja varustus vaikuttaa ainakin mulla niin paljon siihen, minkälainen koko yleisfiilis on. Jos vaatteet tuntuu hankalilta, ärsyttää sillain yleisestikin.

   Meillä kans mister A kova puhumaan. Se tekee töitä pääasiassa yksin niin sitten olis kovastikin jutteluhousut jalassa kotona. Ja kans menee mun jutuista sitte vähän aina välillä ohi :D

   Poista
 2. Makeet faktat, kiitos :)
  Kuule, hommaa sinäkin tällaiset Johanna K.Designin villabyysat tai koko haalari niin johan ei tartte kerrospukeutua :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3