keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Keskiviikko


Nojoo, päästiinhän me silloin maanantaina starttaamaan tämä viikko ja aika reippaasti on jotenkin lähtenyt käyntiin. Hyvä fiilis. Aurinko paistaa ja mieli on virkeä. Tällä viikolla mulla on perjantai vapaa ja jumppailen sitten lauantaina ja sunnuntaina. Ihan kivaa vaihtelua aina kerran kuukaudessa tämmönen vähän erilainen setti.

Minillä on perjantaina hammaslääkäri ja mua jännittää jo valmiiksi. Viime kerralla typy ei suostunut avata suutaan. Kieltäytyi vain avaamasta. Ei itkenyt, ei huutanut, istui vaan tuppisuuna huulet yhdessä. Koita ny siinä sitte :D Toki, ikää oli pari (?) vuotta vähemmän, kuin nyt. Toivon, että tämä kerta menee ilman tuskanhikeä. Ainakin viimeinen neuvola meni ihan täydellisesti. Viime viikolla käytiin ja kaikki meni nappiin. Rokotuskin annettiin noin vaan minin vähän siristäessä silmiään. Ei kyyneleen kyyneltä. On se kova! Tosi outoa, että neuvolaura on nyt taputeltu. Seuraavan kerran sitten kouluterkkarille.

Viikonloppuna ystävät toi tulppaaneja, jotka on jotenkin aivan superihanan värisiä. Oon niitä tässä ihaillut joka päivä. Aivan upeita!! Tekee mieli pitää kotiakin siistimpänä ja kattaa pöytä vähän kivemmin, kun on eläviä kukkia. Tällä viikolla taitaakin jäädä vähän paremmin aikaa siivouspuuhiin, kun on duunissa vähän lyhyempiä päiviä. 

Yes, nyt matkaan!
Kivaa keskiviikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3