lauantai 28. heinäkuuta 2018

Vaasa Festival


Tosi kiva ilta vietettiin eilen mister A:n kanssa Vaasa Festivaleilla. Viime vuosina Vaasassa on järjestetty enemmän kaikenlaisia happeninkeja ja järjestelyt näissä tapahtumissa on olleet tosi hyvin hallussa mun mielestä. Eilenkin hommat toimi buenosti. Jonottaa ei juurikaan tarvinnut mihinkään ja festaripaikka oli ihan täydellinen. Juomat toki oli jäätävän kalliita, mutta se taitaa olla pelin henki joka paikassa.

Ysärifanit lähti alunperin E-typeä kuuntelemaan, mutta se oli kyllä tosi suuri pettymys. Samalla tavalla kävi muutama vuosi sitten Helsingissä saman bändin keikalla. Tästä lähtien kuunnellaan E-type vain levyltä. Popeda oli ylläri. Se ei ollenkaan lukeudu mun lempibändeihin, mutta olipa vain hyvä live-esiintyminen ja Ukkometsostahan on jopa mun pakko tykätä.

Menkää ihmeessä tänään mestoille. Kivasti siinä rannassa kävi eilen tuuli, niin selvittiin hengissä helteestä huolimatta. Eikä yhtään ehtinyt Tommin synttäreitäkään murehtia, kun oli kivaa. Melkein huvittais itseäkin mennä tänään uudelleen :)

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3