sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Kesäloma


Vitsit, että mulla on ristiriitaiset fiilikset tästä kesälomasta. Reissu oli mahtava, ihan ikimuistoinen ja kivoja päiviä ollaan vietetty täällä kotisuomessakin. Vähän kuitenkin tuntuu, että lyhyeksi jäi. Niinkuin etukäteen jo ennustinkin, kun reissun pituutta laskettiin. Perinteisesti ollaan kesälomalla matkusteltu Suomessa muutamakin lyhyempi setti ja nyt kun ne jäi pois, tuntuu että jotain jäi puuttumaan. Jep, kaksi viikkoa Kanadassa ja Ameriikoissa tehden ja nähden huikeita juttuja eikä muikkeli oo siltikään tyytyväinen. MITÄ SÄ NIINKU TAHDOT HEI??

Tahdon tietysti kaikki kerralla. Eikö me kaikki? Siistejä reissuja ja silti riittävästi lepoa kotona. Rahaa kulutettavaksi, mutta silti säästöön. Lämmintä ja aurinkoista uintipäivinä, viileämpää silloin, kun ei jaksa kuumuutta. Ei yhtään ukkosta eikä salamoita, mutta silti välillä tunnelmallisia sadepäiviä. Kahdenkeskeistä aikaa mister A:n kanssa, omaa aikaa kavereiden kanssa, omaa aikaa yksin ja silti mahdollisimman paljon yhdessäoloa lasten ja koko perheen kesken. Onko tua nyt liikaa pyydetty?

Ai on vai? No sitte oon tyytyväinen tähän lomaan ja näihin prkleen ihaniin helteisiin. Teen ne suomirundit sitte myöhemmin. Mustikat mua vähän huolettaa.. että jääkö ne poimimatta, koska nämä prkleen ihanat helteet. Ei vaan oo mitenkään pystynyt. Mansikat on onneksi jo pakkasessa. Kuvien pensasmustikat meni päivässä. Ei paljoa jäänyt pakastettavaksi. Mutsikin jo soitteli, että olis mökillä mustikkaa, mutta edelleen.. ei pysty.

Nyt just on toki vähän viileämpää. Ei juurikaan tullut ukkosta eikä salamoita eilen (niitä mä inhoan sydämeni pohjasta), mutta tuli kuin tulikin vähän viileämpi keli. Niin.. eli sitä voi siis kuitenkin saada kaikki. Ainakin joskus. Niinku viileämmän kelin ilman ällöukkosia. Yes! Ens viikolla toki vissiin taas melkein 30 astetta lämpöjä. Kattellaan ny niitä sitte taas.

Huomenna kuulkaa töihin!
Sannis

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Kuvasit niin hyvin ihmismielen toimintaa :D

  Pidennetty viikonloppu ja kotimaan reissu sitten jossain vaiheessa :) kotimaan matkapostauksia on ollu kiva lukea aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos :) <3
   Ollaan me ihmetyyppejä.. aina pitäis saada kaikki kerralla :D

   Poista
 2. Muuten blogivinkki: kaljamahalady.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Samoja fiiliksiä...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3