tiistai 13. syyskuuta 2016

Varustelua


Kirjoittajan vaatekaapista löytyy kahdet farkut, muutamat lököcaprit, pari teepparia, pari mustaa puseroa ja yksi paitapusero. Suurinpiirtein. No okei, on siellä joku neuletakkikin. Töistä pukkarista löytyy pino treenivaatteita, joista useimmiten mikään ei tunnu oikein sopivalta, koska jojoilu since 2008. Aaaargh! Pidän semmosesta rennon ja mahdollisimman yksinkertaisen tyylikkäästä lookista. Arkisin pukeudun kuitenkin oikeastaan vain treenikamoihin, koska työ. En ehdi käyttää paljoa aikaa laittautumiseen koska nytkin käytän sen ajan bloggaamiseen :D ja tuntuu, että aina tukka harottaa ja vaatteet on rypyssä. Jostain kumman syystä kuitenkin vanhassa blogissa aina silloin tällöin tuli vaatepostauspyyntöjä. Varmaan jo ku läppä :D :D Koitan toteuttaa aina välillä täällä uuden blogin puolella.

Viime talvena sain täydennettyä vaatekaapin ISOT puutteet ja hommasin itselleni vihdoin talvikengät ja toppahousut. Ei, en minäkään tiedä millä oon ulkoillut lasten kanssa aiemmin talvet. Vielä on varusteista puuttunut kengät välikauteen. You know.. kun ne talvikengät on vielä liian kuumat, mutta tennarit jo liian kylmät. Samoin collarit. Semmoset pehmoiset ja mukavat, mutta tarpeeksi siistit, että voi käydä lähiSiwassa jos on ihan pakko. Ja nimenomaan kokopitkät. Capreilla ei ilmeisesti pärjää enää kovin pitkälle kesän jälkeen. Varsinkin jos on issiasongelma. Tai piriformis-ongelma. Tai mikä ongelma nyt onkaan, mutta semmonen joka siis pahenee, kun pohkeet saa kylmää. Ihan hirveen imartelevia nämä collarien mallit ei tämmöselle XL-pyllyiselle oo, koska kaikki on alas asti kapeita nykyään, mutta nyt on sitte verkkaria kuiteskin.

Collarit. Check! | Adidas |
Syksykengät. Check! | Kappa |

Semmonen muotipostaus. Tulette vielä hämmästymään, mitä kaikkea saankaan aikaan TheUltimateFashionBlogger-tunnisteen alle :D

Sannis

P.S. Rapulla mun takana lojuu apupyörät. Tulette kuulemaan niistä vielä myöhemmin.

2 kommenttia:

 1. Ja oikein ootat ett saat laittaa toppahoust jalkaan ☺☺☺☺ ....mut noi adidas housut näyttää hyvältä
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D En mä nyt ihan hirveen innolla odota! :D Tilasin toisetkin Addut, ku oli niin mukavat.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3