tiistai 6. syyskuuta 2016

Havaintoja


Parhaat viime päivinä
:

Älä katso puhelinta öisin. Ei, vaikka kuinka vilkuttelis valoja. Pidä se äänettömällä, käännä näyttö pöytään päin ja käytä kaikki mahdollinen aika nukkumiseen.

Kannattaa mennä tuntia aiemmin sinne sänkyyn joka ilta. Vaikka nukkuis ihan sairaan huonosti, saa kuitenkin edes mahdollisuuden vähän pidempään lepoon.

Kandee nukkua toppi tai teeppari päällä. Ei oo hirveen terveellistä varmaan kenenkään psyykkeelle jokaöisellä vessareissulla tuijottaa itseään peilistä ja laulaa aina mielessään: "How did I become so fat..?" Toi biisi on muuten mulla nyt just Core-tunnilla :D Itsetunnolle huomattavasti mukavampaa, kun ei karu totuus hyökkää niskaan jokaisen yön pimeinä tunteina.

Älä yritä tehdä kaikkea joka päivä. Keskity toisena päivänä eniten töihin ja toisena päivänä kotihommiin. Yhtenä päivänä voi laittaa tiskiä ja toisena pyykkiä. Kaikkeen ei tarvi/voi pystyä aina.

Fruitie is the new smoothie. Vesimelonista tulee tarpeeksi nestettä niin, ettei maitoja tms. tarvita. Mustikkaa, mansikkaa, banaania. Tai persikkaa ja ananasta. Nam!

Typerät viime päivinä:

Uutiskirjeet ja mainokset. Vaikka kuinka prkl klikkailet niitä "peru uutiskirje"-linkkejä, niin aina vain noi Spartoot ja Hobby Hallit muistaa kaikenlaisilla supertarjouksilla.

Norwegianin lennoilla matkalaukun chekkaus maksaa 90 euroa. Yhdeksänkymmentä euroa!!! WTF?

VR ei ole vahvistanut juna-aikatauluja joulun ajaksi. Why? Toisen kerran elämässä oon saanut suostuteltua mister A:n junaan, joten tarttis ostaa liput ennenkuin se hoksaa mitä tuli luvanneeksi.

Flunssat on nykyään jäätäviä superviruksia/bakteereja ja entisen neljän päivän sijaan kestää neljä viikkoa. Niin, ja iskee semmosen neljä kertaa vuodessa. Ihan arsesta!

Niskasiilin poiskasvattaminen on ihan hanurista. Joka ei toki tullut yllätyksenä.

*******************

Semmosia havaintoja. Ei varmaan jäänyt epäselväksi, että viime päivinä on tapetilla ollut nukkuminen (tai sen puute) ja matkavaraukset.

Have a nice tuesday!
Sannis

P.S. En tiennyt minkälainen kuva tällaiseen postaukseen pitää laittaa, joten tässä nyt sitten tyttäreni ja koristelemansa kakku. Näin muuten unta, että jätin tämän kolmevuotiaan yksin kotiin ja jonkin ajan päästä se laittoi mulle puhelimella viestin. Viesti oli täynnä kirjoitusvirheitä, mutta kuitenkin luettavissa. Oli kuulemma ottanut päikkärit ja kyseli miksi jäikään yksin. Tunnen itseni supermutsiksi just nyt :D

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa luettavaa, muitakin jotka aattelee yöllisistä retkestä ja vaikka olisi kuinka pimiää nii joo ihan varmaan näkee kaikki����. Mutta aivan huippu tuo Teijän +3v neiti
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sua mä just ajattelin, ku kirjotin.. muistin, kun sanoit, että päivän fiilis määräytyy sen mukaan miten varvas osuu lattiaan :D Pitää niin paikkansa :D

   Poista
 2. Tsekatkaa itse laukut Norwegianin lennolle kentällä. On tosi helppoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalaukku maksoi siis joka tapauksessa 90€. Otettiin lennot, joiden hintaan sisältyi matkatavara.

   Poista
 3. Mä haluun käyttää ainoastaan imetyspaitoja. Jos imettää tavallisessa paidassa, niin pitää nostaa paita ylös ja nähdä kaikki rasvamakkarat. Ei mikään mieltä ylentävä fiilis. :(

  Oslossa maksoi kentällä matkatavarasäilytys montasataa kruunua. Serkun perhe myöhästyi jatkolennoltaan ja joutuivat yöpymään Oslossa ja jättivät matkatavarat säilytykseen, kun niitä oli kuukauden Suomi-lomaa varten ihan kiitettävästi mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuh... imetyspaita on kyllä ihan pakko olla. Just ton takia :)

   Me muuten lennetään Oslon kautta. Katotaan kuinka käy!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3