perjantai 2. syyskuuta 2016

Syksy


Oi huhhuh, mikä syksyn aloitus! Viimeiset viikot on olleet kyllä ihan jäätävää menoa, hyvässä ja pahassa. Paljon unettomia öitä, flunssailua, muutoksia töissä, miljoona menoa sinnesuntänne. Ensin tuntui ihan toivottomalta, kun kaikki vastusti ja koko porukka oli vuorotellen kipeänä. Maanantaina ihan oikeasti laskin oikein paperille, että mitä jos jäisin töistä himaan, kun en kerta vaan pysty ja ehdi kaikkea. Pitäisin muutaman jumpan viikossa ja that's it. Kipeänä olo tekee mulle aina ton saman. Tuntuu siltä, että ei musta oo enää mihinkään. Kunnon marttyyri!

Maanantain jälkeen on hommat alkaneet pikkuhiljaa selvitä. Ekaluokkalaisen puhelin on löytynyt, autot on korjattu, flunssat alkaa antaa periksi ja ensi viikon kalenteri näyttää jo hitusen selkeämmältä. Ajattelin noita kokopäivätöitäkin nyt jatkaa vielä hetken :D Vielä pitäis reklamoida toi parkkisakko, jonka sain omasta parkkiruudusta, kun olin laina-autolla matkassa. Tänään lähdetään firman kesäjuhliin. Tai siis syysjuhlathan nää nyt jo on. Should be fun ja luulis, että tulee just sopiva katkos tähän ravaamiseen. On tavannu olla aika kivoja happeninkeja noi meidän kekkerit.

Miten teidän syksy on alkanut? Pitääkö kiirettä?
Sannis

4 kommenttia:

 1. Ihan samat fiilikset!! Mä harkitsin jo aupairin ottamista tätä vilskettä helpottamaan ja lisäkäsiä tuomaan....mutta jospa tää taas tästä...luulen ja siis todellakin toivon, että kun vanhemmat ja lapset taas tottuu kesän jälkeen tähän normiarkihässäkkään, niin helpottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo.. eikö tää tästä pikkuhiljaa. Sitte kun tosiaan löytää sen rytmin. :D Tsemppiä!

   Poista
 2. Täällä ollaan messissä taas! :D Miten se on onkaan syyskuut aina tällaista hässäkkää?!? Saman kanssa laittanut merkille... Ja kaiken tämän arkihärdellin päälle syksyn eka flunssa kävi jo vierailulla meidän perheessä, eikä ollut kyllä ihan iiseimmästä päästä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sua eilen mietin.. että saittekohan pidettyä synttärit ilman mitään sairasperuutuksia. Meillä tuli nyt sitte Kanadan siskokin loppusuoralla vielä kipeeksi. Tämä flunssa kävi siis kaikki läpi. Ja vieläki IHAN poikki! Huh, toivottavasti helpottaa pian! Tsemppiä Jenni! Treffataan asap!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3