torstai 1. syyskuuta 2016

Retkisuunnitelmia

Suunnitellaan reissua talveksi. Ensin sitä on niin tärinässä lähdöstä. Sen jälkeen tulee ajatukset. Mitä jos en kestä sitä lentoa? Mitä jos joku saa mahataudin ja loma menee pilalle? Mitä jos joku tulee kipeäksi ennen matkaa eikä päästäkään lähtemään? Onko järkevää tuhlata niin älytön määrä rahaa? Riittääkö yhdeksän päivää kohteessa, kun matkaa niin kauas? Mitä jos halvaannun ihan totaalisesti jetlagista? Mitä jos tulee huono olo.. lennolla, autossa, muuten vaan matkalla? 

Uusille lukijoille siis tiedoksi, että kirjoittaja on pahoinvoinnin maailmanmestari. Ja lentopelkoinen. Ja erityisherkkä yliajattelija. Kyllä, kaikin puolin helppo tapaus siis ;D :D Uusille lukijoille myös tiedoksi, että kirjoittaja kärjistää usein asioita ja esittää itsensä usein vähän avuttomammassa valossa, kuin oikeasti onkaan :D Matkustustaustaa on jonkin verran, mutta vain Euroopassa. On reissattu Ruotsissa, Saksassa, Hollannissa, Itävallassa, Puolassa, Kreikassa, Italiassa ja Espanjassa useampia kertoja, mutta ei koskaan kaukanakaukana. Meni välissä useampi vuosi, että ei astuttu koneeseen ollenkaan. Vuoden sisällä on taas harjoiteltu sitä hommaa useampaan otteeseen.


Nyt pitäis lähteä isomman veden taakse. Ja jopa jouluksi. Kyllä, The ultimate joulumuijja meinaa lähteä jouluksi pois kotoa. Huuuuuh, todella jännittävää! Vähän mietitytti mitä koululainen sanoo jos ollaan joulu pois. Se yllätti taas ja sanoi vain: "Mutta äiti, eihän se haittaa. Sähän sanoit, että kyllä se joulupukki varmaan löytää sinne Floridaankin." En malta odottaa!

Torstai, toivoa täynnä!
Sannis

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa,jos pystytte lähteä. Ittekki koko ajan selaan matkasivustoja,viimeksi oltiin keväällä. Nyt vaan ei tiedä onko rahaa edes lähiaikoina(=seuraava vuosi). Toivossa on hyvä elää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tämän reissun jälkeen ollaan kyllä kans hetki kotosalla :D

   Poista
 2. Mahtavaa,jeee☺ ett reissu on suunnitteilla. Ihan samaa itekki teen ku reissu on tilattu..jos tuun kipeeksi , tai just sillo (aikuiset)lapseni perheineen tarvitsee minua just sillo eniten ���� ym pelko/jännitystiloja. Mutta silti ku on matkassa kohteeseen nii avot mikä fiilis, lämpö ja aurinko oottaa sinua....ja tietenki sähän soitan Pukille ett ootte joulun Floridassa...taas saa huomata kuinka fiksuja ja järkeviä nuo lapset on ❤
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on lennot varattu. Iiiik!
   Sä oot Tanja kyllä niin ihana äiti ja mummu, kun oot aina apuna <3 Just eilen mmietin, että kuinka sitä ite pärjäis ilman omaa äitiä.

   Poista
 3. Minulla kans kova hinku jonnekkin ja säästettykin on kovasti, saa nähdä minne joudutaan ;) Ihanaa kun pääsette lähtemään (pusseja vaan mukaan ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes! Kyllä näitä reissuja varten saa tosiaan euron ja toisenkin laittaa säästöön. Toivottavasti pääsette pian matkaan!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3