maanantai 26. syyskuuta 2016

Eniten *ituttaa ParkkiPate

Siis. Siinähän kävi nyt niin, että silloin, kun meidän perheen kaikki autot oli hajalla, lainasin faijan autoa. Faijan autossa ei oo mitään järkevää paikkaa parkkiluvalle, joka pitää olla näkyvillä meidän duunin parkkihallissa. No.. lattiallehan se hiton lupa oli ajon aikana pudonnut enkä ollut hokannut koko hommelia ja viiden kympin lappu se oli sitten duunipäivän päätteeksi tuulilasissa. Prkl!

Olin kuitenkin ihan satavarma ettei mun tarvi maksaa, kun laitan reklamaation ja kerron, että omalla, maksetulla paikallahan siinä parkkeerattiin. Mutta ei hemmetti! Parkki - perkeleen - Pate meinas, että maksaa tarttee ja jos haluaa vielä reklamoida niin antaa tulla. Minähän tapojeni vastaisesti venyin niinkin suuriin suorituksiin, että laitoin vielä toisen valituksen ja vetosin samaan asiaan: Inhimillinen virhe ja oma, maksettu parkkipaikka. Olin kaiken varalta eeeerittäin ystävällinen ja loppukaneetiksi kuittasin kirjeeni "Ystävällisin terveisin" - toivotuksella. Patelta tuli HYVIN nuivaan sävyyn kehotus maksaa valvontamaksu viipymättä.

Missäköhän koko hiton sakkolappu mahtaa olla?!

ParkkiPate, you are voted off the island!
Ystävällisin terveisin,
Sannis

2 kommenttia:

  1. Nähny ett käyvät useasti kiertelemättä siellä just ja aina ovat kuvan ottaneet....taitaa olla rahakas paikka niille!!!!!!!
    -tanja-

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3