keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Luokkakokous


Ihan oikeesti. Huonoista yöunista ja ParkkiPatesta huolimatta tää viikko on alkanut kivasti. Aion olla koko viikon yli hyvällä tuulella sakosta huolimatta, niin ParkkiPatea ottaa varmaan yli kovaa päähän ;D Maanantai-aamu meni jotenkin tosi kivuttomasti ja oltiin tyttöjen kanssa kaikki hyvällä tuulella. Duunissa sain ainakin sata juttua tehtyä ja jumpassa energiaa oli niinku pienessä kylässä. Meillä on vähän uutta porukkaa töissä ja jotenki ny kivaa piristystä arkeen, kun saatiin lisää hyviä tyyppejä remmiin. Eilen löytyi palautelaatikosta kaksi ihanaa palautetta maanantain jumpasta, jotka sai melkein tipan kirjoittajan linssiin. Oli myös jo toinen tiistai putkeen, kun sain lähteä valoisan aikaan kotiin. Ehdittiin käydä kirjastossa koko perhe ja kasasin elämäni ensimmäisen valohimmelin. Mister A pääsi lenkille ja me saatiin tyttöjen kanssa tehdä iltapuuhat ihan rauhassa. Saaaaaatoin tehdä myös yhden kirpparilöydön, joka muuten on ihan senkin muotoinen.

Tämän viikon hyvän fiiliksen pohjana on kiva viikonloppu. Loftet-keissin lisäksi mulla oli lauantaina muutakin vähän erikoisempaa hommaa. Luokkakokous nimittäin. Mä olen matkailualan restonomi Arvasitte varmaan heti :D :D :D ja valmistunut vuonna 2004. Luokkakavereista vain osa on ollut Facebook-kavereina ja ketään en oo nähnyt satunnaisia kauppakohtaamisia lukuunottamatta valmistumisen jälkeen.

Vitsit, että oli siistiä! Olin ihan liekeissä! Friikkiä oli se, että kaikki oli ihan saman näkösiä edelleen. Ei olla siis vanhennuttu yhtään :D Vähän jännitti etukäteen, kun himassa parsakaalitarjottimeni kanssa venailin kamuja, mutta kun jengi oli kasassa, niin hommathan jatkui suurinpiirtein samasta mihin ne silloin joskus jäi. Vanhoista valokuvista päätellen vaatetyylit oli kuitenkin vähän eri tällä kertaa.

Suurimman osan ajasta vei tietysti kuulumiskierros. Kuka tekee, mitä, missä ja miksi. Niin siistiä kuulla, mihin jengi on päätynyt. Oman vuoroni jälkeen jäi vähän mietityttämään, että kuinka hulluna porukka mua pitää, koska tietysti Tommi ja siihen liittyvät ylä- ja alamäet. Vielä aamullakin sängyssä makoillessani pähkäilin, että olisko pitänyt kertoa enemmän tytöistä tai jostain muusta ja voivoivoi, minkäköhänlaisen kuvan ne nyt musta sai. Loppuviimein päätin kuitenkin, että pitäkööt hulluna. Ei se nyt niin hirveen paljoa totuudesta eroa :D

Tämä oli mun eka luokkakokous ever. So much fun!

Mukavaa keskiviikkoa!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Puspus et ole hullu :) ihana olet! Itsehän pädin napsuilla ja olin muinoin ilmeisesti ansainnut maineen jonain porukan bilehirmuna :D enkä omasta mielestä osaa kyllä yhtään enää hengata porukassa, kun en ole yhtään sarkastinen tai muuta...Mut :D kivaa oli kuitenkin! Nyt jaksaa taas. Hetken....:) (sun pitää kyllä jo sit himmata, ettei mene överiksi :D) leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, olin jo unohtanu ton napsuhomman :D :D :D
   Oli kyllä hauskaa. JA mun tosiaan pitää ottaa vähän iisimmin. Kuitenki oli jo neljäs kerta tänä vuonna :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3