maanantai 7. lokakuuta 2024

Lokakuun alku

Lokakuun alku näyttää kuvien perusteella aika herkulliselta. Viime viikko aloitettiin Toimarin synttärilounaalla. Yhtenä aamuna pääsin duunin puolesta kutsuvierasaamiaiselle. Toisena aamuna juhlittiin ystävän babyshowereita. Lauantai-iltana skoolattiin ystävien uutta kotia. Yhtenä päivänä saatiin ystävät kylään iltapalalle. Aikamoista. Yhtä juhlaa kuulkaa :D

Tupareissa kirjoittajan lasissa oli vettä ja kotiovi kolahti iltakymmenen paikkeilla. Ei kuitenkaan (taaskaan) auttanut kurissa ja nuhteessa eläminen, koska sunnuntaiaamuna heräsin kunnon migreeniin. Aamu meni aika surkeissa merkeissä, mutta sain kyllä siinä päivän mittaan hissukseen touhuiltua kotihommia, vaikka olo oli hutera iltaan saakka. Tänään tuntuu onneksi nyt normaalilta ainakin vielä. Treenit peruuntui eiliseltä, joten toivotaan, että lepo teki tehtävänsä.

Aika perusviikko edessä. Omat duunit ja pari ylimääräistä ohjausta. Syksyksi on tullut tosi paljon äänimaljatykyjä ja se on kyllä kiva. Mahtavaa, että yritykset panostaa palautumiseen. Ihan ensimmäisenä on tänään terapia. Viikonloppu on vapaa. Vaunua vähän mietin.. jos on hyvä sää, ehkäpä sitä voisi johonkin lähelle lähteä vielä ennen kuin laitetaan Solikka talviteloille. Saa nähdä!

Mukavaa viikkoa!
Sannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3