sunnuntai 20. lokakuuta 2024

Syysloma


Viikko on mennyt taas hujauksessa. En tiedä tuliko tällä viikolla otettua ainuttakaan kuvaa yhtään mistään.  Postauksen kuvat on viistoistaveen rippijuhlista ja odotelleet luonnoksissa ilman tekstiaihetta, joten laitetaanpa tähän nyt sitten tekstiä siitä, kuinka meidän syyslomaviikko on sujunut.

Meillä tytöt on olleet lomalla, mutta me mister A:n kanssa ihan normaalisti töissä. Mummu, siskonen ja mumma on hengailleet tyttöjen kanssa meidän ollessa duunissa ja kivoja puuhia on likoilla ollutkin. Jonain päivänä kävivät kaupungilla lounaalla ja parina päivänä salilla. Kuntoportaita kiipesivät joku päivä ja mökillä on sauna lämmennyt. Mini pääsi skeittihalliin yhtenä päivänä ja vielä perjantaina hyppäsi pää edellä laiturilta jääkylmään veteen saunan jälkeen. Huuuh! Vesi taisi olla sen seitsemän astetta. Viistoistavee hoiti Saimin kurssihommat ja kirjoittajan mummun luoksekin ehtivät likat yhtenä päivänä. Lehdet on jaettu normaalisti syyslomasta huolimatta. 

Ite kävin torstaina töiden jälkeen siskosen ja ystäviensä kanssa kaupungilla. Polkaisin kotiin hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoaikaa, kun muut naiset jatkoi vielä yöhön. Perjantaina sain duunin jälkeen ystävän kahville ja sen jälkeen pidettiin leffailta omalla porukalla + siskonen ja mutsi eli mummu. Katseltavaksi valikoitui Lapua 1976 ennen kuin siskonen lähtee takaisin kotiin. Kanadassa kun ei Netflix taida Lapuaa näyttää. Bonuksena otettiin lopuksi yksi jakso Kumman kaa-sarjaa vähän tunnelmaa keventämään.

Lauantaina tytöt lähti mister A:n siskolle eli tädilleen yökylään ja meillä pidettiin jo perinteeksi muodostunut serkkutapaaminen. Meillä on kaikki kolme serkkua, joten mistään supersuuresta happeningistä ei ole kyse :D Oli taas tosi kiva ilta. Jokainen toi mukanaan vähän tarjottavia ja istuttiin höpöttelemässä hyvä tovi. Olin kutsunut porukan meille jo neljän maissa ettei mene aamuun asti ja suunnitelma osoittautui erittäin hyväksi.

Tänään on sunnuntai. Siskonen lähtee jatkamaan matkaa ja kirjoittaja tarvii nyt huilipäivän. On ollut aikamoista menoa ja meininkiä viime viikot. Oli tarkoitus mennä treenille tänään, mutta viikko sitten kolauksen ottanut selkä ei ole osoittanut paranemisen merkkejä ja koko viikon huonosti nukutut yöt painaa kyllä. Taitaa olla aika aloittaa tulehduskipulääkekuuri. Olisi tottakai pitänyt aloittaa jo monta päivää sitten, mutta kun jos ei tarvisi syödä lääkkeitä hei…Aina yhtä hölömö!

Tähän mennessä tänään ollaan nyt heräilty ja juotu aamukahvit mister A:n kanssa. Seuraavaksi lähdetään Saimin kanssa ulos. Saa nähdä minkälaisen kierroksen selkä kestää. Aion pestä pyykkiä ja tehdä ensi viikoksi vähän ruokapreppausta. Tytöt haetaan jossain vaiheessa kotiin ja muuten otetaan tänään hyvin, hyvin rauhallisesti.

Kivaa päivää!
Sannis


1 kommentti:

  1. Tytöillä on ollut selvästi kiva syysloma. Onneksi sinullakin oli muutakin ohjelmaa kuin työt. Mä sairastin koko viikon koronaa. Se ei ollut kivaa.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3