sunnuntai 7. heinäkuuta 2024

Pia ja Mika 29.6.

Kesäkuun vimppana viikonloppuna juhlittiin ystävien häitä. Oli tosi kivat, rennot juhlat ja allekirjoittanutkin, joka on vähän vaihtelevasti hitusen ahdistunut juhlista viime vuosina, viihtyi erittäin hyvin. Paikka oli aivan ihana, Merenkyntäjien paviljonki Vaasassa ja sää oli omaan makuun täydellinen; aiemmin viikolla vallinnut hullu helle vaihtui inhimillisiin lämpötiloihin ja silti aurinko paistoi upeasti. Kakku oli ehkä parasta, mitä oon ikinä syönyt. Nam!

Nappasin parista hyvän pompsin potretteja ja vaikka mieli tekisi, en viitsi muiden kasvoja täällä julkaista. Miljöö oli tosi kiva ja saatiin taustalle merta, ihanaa vihreää metsää ja vanhan rakennuksen seinustaa. Aina sanon etten kuvaa potretteja tai muitakaan niin "korkean profiilin" kuvia, mutta niin vain ite ehdotin, että voin kuvata ja saatiin kyllä useita onnistuneita näpsyjä. Yes!

Meillä onkin tälle kesälle vielä toiset hääjuhlat luvassa elokuun loppupuolella. Pitäisikin ehkä vähän katsella kalenteria, mitä muuta sieltä löytyy. Mini kyselee jo, koska voidaan lähteä seuraavalle vaunureissulle. Ollaan luvattu viedä kaveruksia Tuuriin Onnelaan. Siellä ei ollakaan koskaan käyty. Toki Tuurissa ja Keskisellä ollaan, mutta vaunualueella ei. Karavaanialue taitaakin olla siellä "vähän" suuremman puoleinen. Saa nähdä, koska päästään matkaan.

Terkkuja!
SannisEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3