lauantai 13. heinäkuuta 2024

Unpopular opinions



Jokainen meistä on erilainen. Jokaisella meistä on varmasti valtavirrasta poikkeavia mielipiteitä. Mulla tuntuu olevan niitä aika paljonkin :D Ajattelin kirjata joitain ylös. Don't shoot me!

En pidä kuumasta. Tällä nyt ei oo enää mitään uutisarvoa, kun oon tätä monta vuotta jo toitottanut. Näin kesällä on kuitenkin sen verran ajankohtainen, että kirjataan nyt heti ekana alta pois. Hellesäät ahdistaa, koska inhoan olla hikinen ja epäsiisti koko ajan ja migreeni vierailee kuumalla turhan helposti. Tämän takia en myöskään enää juurikaan hingu etelänmatkoille.

Taloissa ja kodeissa pidän vähän vanhemmasta ja ei niin sliipatusta tyylistä. Uudet, loppuun asti huolitellut talot ja pihat on upeita, mutta löydän itseni kuitenkin ihastelemasta eniten aina vanhoja taloja ja pihoja, joissa kaikki ei oo niin vimpan päälle. Eniten huomiota saa kirjoittajlta aina vanhat huvikumpuhenkiset puutalot.


En pidä Beyoncesta. Jotkut biisit on toki hyviä, mutta jotenkin Beyoncen ääni ja laulutyyli ei niin nappaa.  

En halua näyttää nuoremmalta niin paljon, että ottaisin botoxia tms. täytteitä. En myöskään halua olla hoikka niin paljon, että menisin lihavuusleikkaukseen. Pelkään sitä, että kehoon laitetaan mitään ylimääräistä jep… sanoo nainen, jolla on tatuointeja :D Leikkaus ja sen komplikaatiot tuntuu myös tosi pelottavilta ja hankalilta. Don't get me wrong..en todellakaan oo erityisen mielissäni tai piittaamaton omasta ylipainostani (ja tiedän tottakai, että se on suuri terveysriski) tai siitä, että juonteet syvenee, mutta aika fine oon sen kanssa, että ihminen, keho ja iho vanhenee. Sehän kuuluu asiaan. Näyttelijöiden leikkaukset ja huulitäytteet ärsyttää välillä ihan huolella, kun tuntuu, että joku tuttu hahmo on ihan vieras, kun näyttelijä ei enää näytä omalta itseltään. Kirjoittaja pitää eniten luonnollisuudesta, vaikka se tarkoittaisikin vähän rupsahtaneempaa :D

Valitsen juhliin aina kermaisen täytskärin upeiden kreemikakkkujen sijaan. Nykyään tehdään toistaan upeampia kakkuja sokerimassasta ja kreemistä, mutta kirjoittajan valinta on aina kerma. Nyt muodissa olevat tosi korkeat kakut on tosi hienoja, mutta kirjoittajan mielestä aika epäkäytännöllisiä. Miten niistä saa juhlissa leikattua itselleen inhimillisen kokoisen palan?


Säästän loppuun kaikkein suurimman synnin ->
Pikamuotihenkiset liikkeet ja ostokset niistä on joskus ihan fine. Viime aikoina on somessa ollut tosi paljon ränttäystä Temusta ja muista Kiinan kaupoista. Paasataan hulluna työntekijöiden oloista, lähetyksien kuormittavuudesta ympäristöä kohtaan ja siitä, kuinka vain idiootit ostaa sieltä ja täältä. Nuo asiat pitää tottakai paikkansa (tota idioottihommaa lukuunottamatta), mutta samaan aikaan nämä paasaajat voi itse esim. matkustaa lentokoneella monta kertaa vuodessa muuten vain lomamatkoille, vaihdella autoja vuosittain tai vaikka syödä lihaa, jonka alkuperästä ja eläinten kohtelusta ei ole mitään tietoa.

Ite oon sitä mieltä, että meidän jokaisen meidän täytyy ehdottomasti kantaa kortemme kekoon ympäristön ja ihmisten+eläinten elinolojen puolesta. Oon kuitenkin myös vahvasti sitä mieltä, että jokainen valitkoon oman taistelunsa ja kantakoot sen kortensa siellä mikä itselle tuntuu sopivimmalta. Aina tuntuu hullulta, että joku lähtee pokkana tällaisissa asioissa huutelemaan toista idiootiksi samalla kiillotellen omaa sädekehäänsä. 

Kirjoittaja ostaa välillä henkkamaukkaa ja god forbid, on tilannut Temustakin ihan kätsyjä juttuja, mitä ei oo täältä löytynyt (ei meikkejä tms. sellaista, minkä voisin epäillä aiheuttavan terveydelle haittaa). Sitten taas toisaalta…meidän perheen lentokonematkustelussa oli juuri monen vuoden tauko ja tämän syksyn jälkeen taitaa tulla seuraava pitkä paussi. Kierrätetään kaikki mikä voidaan ja lajitellaan roskat tunnollisesti. Ajetaan suurin osa automatkoista biokaasulla ja autoja vaihdetaan vain, kun on pakko. Ostetaan tosi paljon juttuja käytettyjä ja korjataan paljon rikkinäistä ennenkuin ostetaan uutta. Ollaan vähennetty lihan syömistä ja mietin koko ajan tapoja, miten voitaisiin vähentää sitä entisestään. Kannetaan siis kortemme kekoon siellä, missä se tuntuu meille luontevimmalta. 

Onko teillä muilla mielipiteitä, jotka poikkeaa valtavirrasta?
Toki nyt mietin, että poikkeaako nämä mun omat edes vai kuvittelenko vaan :D
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3