perjantai 19. heinäkuuta 2024

Projekti


Meidän keittiön tuoleista kolme on olleet karseassa kunnossa jo pidemmän aikaa. Maali on ollut kolhiintunut, tuolin karmit aivan tummuneet liasta ja alaosan välipuissa hampaanjälkiä Saimin pentuajoilta. Oon jo pitkään tsiigaillut, että nyt tarttis tehdä jotain ja tulevat rippijuhlat olikin ihan hyvä kannustin alkaa suuriin puuhiin. Miten tämmöset jutut aina vaatiikin ihan hirveästi, että saa aloitettua ja sitten ite projekti on kuitenkin aika iisipiisi?!

Tytöt hioi ja minä maalasin. Se, mikä ei tullut mieleen oli, että tällä kelillä ei todellakaan taida yhtään mikään kuivua, edes sisätiloissa. Voi morjens! Eka kerros on maalattu ja eilen illalla tuolit oli aivan tahmaisia vielä kahdenkin vuorokauden kuivumisajan jälkeen. Mister A laittoi vähän tulta saunan pesään ja siirsi tuolit saunaan, josko lämpö vähän kuivattaisi ilmaa sekä tuoleja. En oo vielä tsiigannut tälle aamulle, mikä on tilanne. Saisinpa nyt tänään maalata toisen kerran, niin saatais hommat purkkiin.

Mister A bongasi vielä yhden kirjoittajan kirpparilta ostaman tuolin, joka on ollut keltainen, tosi tosi kohiintunut ja vähän unohtunut terassille. Sekin sai nyt sitten ensimmäisen kerroksen maalia eilen illalla ja katotaan saadaanko siitä yksi lisäpaikka pöydän ympärille. Meillä on vain kaksi keskenään samanlaista tuolia ja muuten ruokapöydän ympärillä on sekalaista tuoliseurakuntaa. Kirpparituoli sopii siis luultavasti oikein hyvin joukkoon. Kirjoittajan lempituoli on ruskea ja tosi tukeva. FB-kirpparilta ostettu sekin.

Eilen satoi aivan hulluna. Nyt paistaa vielä aurinko. En oo ollut viime päivinä ulkona nimeksikään ja se alkaa tuntua. En oo pyöräillyt töihin tällä viikolla enkä käynyt lenkillä. Treenannut ja liikkunut oon toki, mutta vain sisätiloissa. Oon niin tottunut ulkoilemaan joka päivä, että pelkkä sisällä olo ei tunnu hyvältä. Toivotaan, että sää vähän raikastuu niin pääsee taas kirjoittajakin tuulettumaan.

Kivaa viikonloppua kamut!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3