maanantai 6. maaliskuuta 2023

HiihtolomaTyttöjen hiihtoloman sää oli vaihteleva, kuten kuvista näkyy. Oli lumisadetta ja oli aurinkoa. Yleisolotila oli huomattavasti mukavampi, kuin kirjoittajan omalla talvilomalla. Mitään reissuja ei ollut suunnitelmissa ja tarkoitus olikin chillailla tässä kotiympyröissä. Duunia oli kirjoittajan tarkoitus tehdä vähän vähemmän, mutta loppuviimein tunteja kertyi ihan perusmäärä. Tein kuitenkin hommia paljon myös kotona, joten työpaikalla tuli oltua vähän vähemmän.

Mini ja serkkunsa skeittasivat viitenä päivänä putkeen lähellä olevassa skeittihallissa. Mummu ajelutti kaksikkoa joka päivä eestaas. Viimeisinä päivinä mukaan lähti myös kaveri tästä naapurista. Sama kolmikko kävi yhtenä päivänä uimassa ja testaamassa uimahallin Wibit-radan. Yhtenä iltana serkkunen jäi meille yöksikin ja hyvin tuntuivat viihtyvät yhdessä, niinkuin aina.

Neljätoistavee hengaili toiveidensa mukaisesti eniten kotosalla. Omassa huoneessa puuhastelua tauotettiin Saimin ulkoilutuksella, tiskikoneen tyhjäyksellä ja muilla pienillä kotihommilla. Tehtiin kahdestaan eli kolmestaan, koska Saimi useampi kävelylenkki viikon aikana ja höpöteltiin niitä näitä. Yhtenä päivänä mummun kanssa museoon lähti molemmat tytöt ja taisivat käydä jossain herkuttelemassa samalla. 

Mister A:n kanssa tehtiin extemporereissu Seinäjoen Rytmikorjaamolle perjantaina. Arttu Wiskari sai lähtemään. Mister A on tykännyt Artusta aina ja kirjoittajasta tuli ihan fani kesän Vauhtiajot-keikan jälkeen. Saatiin ystävät mukaan ja tosi kiva pikkureissu meille muodostuikin. Keikka oli kyllä taas hyvä. Ajokelissä oli toivomisen varaa, mutta ehjin nahoin selvittiin kotiin. Minin kummitäti tuli meille tyttöjen seuraneidiksi ja ajeli kotiin vielä puolen yön jälkeen.

Koko porukalla tehtiin lumitöitä ja häärättiin ulkona. Saimi viihtyisi tuntikausia oman pihan lumikasassa ja mini jaksaa siinä Saimia leikittää. Aika perfect ikä minillä nyt koiran omistajaksi. Jaksaa vielä leikkiä usein, mutta osaa myös huolehtia ja viedä ulos. Mister A on leikittämisessä myös aika hyvä. Me neljätoistaveen kanssa ollaan vähän mielikuvituksettomampia :D 

Lauantaina lounasteltiin minin toiveiden mukaisesti Pancho Villassa. Oli kuulemma paras pekonihampurilainen ikinä. Se on virallisesti lasten aterioiden aika meidän perheessä nyt ohi ja ulkona syöminen vielä entistä kallliimpaa Nykyään se onkin todella harvinaista herkkua, kun taas joskus vuosia sitten saatettiin syödä joka viikko jossain. Nyt ei taida tulla käytyä edes joka kuukausi.

Sunnuntaina lähdettiin mökille ulkoilemaan ja Saimia juoksuttamaan. Juotiin kaffit ja hengailtiin pari tuntia. Kirjoittajalla oli iltapäivällä Pilates-ohjaus, joka oli aika ihana, rauhallinen setti. Vasen jalka on niin surkeassa kunnossa, että rauhalliset lajit on ainoat, mihin tällä hetkellä taipuu. Iltapala syötiin tunnin jälkeen ystävien luona. Siihen oli hyvä päättää tyttöjen loma, joka molempien sanojen mukaan oli kuulemma oikein hyvä. 

Mukavaa tätä viikkoa!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3