maanantai 20. maaliskuuta 2023

Simpsiö


Perjantaina pakattiin kamat autoon ja ajeltiin Simpsiölle. Vähän tuntuu tämän talven teema olevan se, että kelit ei oo ihan kohdillaan silloin, kun tarttisi olla ja niin kävi tälläkin kertaa. Perjantai-iltana, kun saavuttiin hoodeille, oli ilta vielä kirkas, mutta lauantain satoi koko päivän räntää ja vettä. Sunnuntainakin sää oli aikamoista puuroa. Aivan mukava viikonloppu vietettiin kuitenkin Lapualla ulkoillen ja huilaillen.

Hotelli oli nimeltään Simpsiönkullas ja sijainti oli ihan rinteen vieressä niin, että suoraan hotellilta pääsi laskemaan hisseille. Hinta oli hyvinkin edullinen verrattuna moniin muihin ja hotelli oli kuitenkin siisti ja hyvin varusteltu. Miinusta tulee siitä, että sain esitteen perusteella käsityksen kahdesta täyskokoisesta makuuhuoneesta, mutta toinen olikin vain pieni alkovi yhden hengen sängyllä. 

Huoneessa oli pieni sauna, oma keittiö, kuivauskaappi ja reilun kokoinen parveke. Aamiainen ei kuulunut hintaan ja ajatuksena oli syödä se omassa huoneessa, mutta päädyttiin kuitenkin molempina aamuina hotellin aamupalalle hintaan 5€/henkilö. Meidän lisäksi ei oikein paljoa ollut porukkaa liikkeellä, mikä on aina kirjoittajan mielestä erittäin positiivista. Ei toki yrittäjien kannalta, mutta ehkä tiedätte mitä tarkoitan.. :)

Perjantai-iltana käytiin kävelyllä ja sahattiin kuntoportaita alas ja ylös, jonka jälkeen katseltiin Voicea ja pötköteltiin. Lauantaina lasketeltiin tyttöjen kanssa. Sää oli niin surkea, että vaatteet oli märät aika nopsasti, mutta onneksi kuivauskaapissa saatiin ne kuivaksi. Kirjoittajan laskut jäi muutamaan, koska issiasvaiva teki hommasta aika epämukavaa. Tytöt taas viihtyi rinteessä pidemmän aikaa sekä aamu-, että iltapäivällä. Illalla ulkoiltiin vielä ties kuinka monennen kerran Saimin kanssa, saunottiin ja tsiigailtiin sohvaperunoita.


Sunnuntaina sää oli yhtä surkea, kuin lauantaina, joten ajeltiin ajoissa kotiin. Reissu oli kiva kaikkien mielestä ja ainakin ite olisin voinut vielä yhden yön olla. Nopsasti se viikonloppu vain kuluu. Mutta ihanaa olla noin lähellä, että matkaan ei tuhraannu niin paljoa aikaa. Nytkin oltiin kotona jo niin hyvissä ajoin, että ehdittiin sunnuntaina tehdä vaikka mitä. Mini ajeli kaverinsa kanssa monta tuntia mönkijällä ja mister A hengaili kaksikon vahtina ulkona. Me neljätoistaveen kanssa käytiin Saimin kanssa lenkillä ja ehdin myös pestä monta koneellista pyykkiä.

Väsy vaivailee aikamoisesti. Epäilen, että johtuu tosta issiashommasta. Joka kerta, kun nousen ylös, on hermosärky tosi paha jonkin aikaa ja uskon, että se on se, mikä väsyttää. Ei saisi istua tai maata ollenkaan, mutta kun ei sitä jaksaisi liikkeessäkään koko aikaa olla. Jännä, että istuessa ei käy kipeää, mutta tosiaan sitten kun nousen, niin voi morjens. Täytyy aina vain liikkua kivun läpi ja venytellä, niin jonkin ajan päästä homma helpottaa ja kipu sulaa pois. Vaikuttaa kyllä kaikella lailla liikkumiseen tuo hermotuksen ongelma. Tuntuu, että vasen jalka lähtee välillä alta eikä siihen voi luottaa kovin hyvin. Aika monta viikkoa tätä on nyt kestänyt, mutta koitan pysyä positiivisena. Ehkäpä se kohta helpottaa hei.

Kivaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3