maanantai 21. marraskuuta 2022

Talvi

Tänä vuonna talven tuntu tuli jotenkin myöhemmin, kuin yleensä. Vai kuvittelenko vain? Aika usein ollaan saatu lunta jo lokakuussa, mutta nyt mennään marraskuun loppua ja maa on vähän valkoinen vasta sieltä täältä. Työmatkapöräilyn kannaltahan se on ollutkin ihan kiva, että leuto ja lumeton sää on jatkunut pitkään, mutta voi että olin kyllä onnellinen, kun viime viikolla ensimmäisenä kunnon kuura-aamuna lähdin Saimin kanssa ulos.

Nyt pakkasta on kymmenisen astetta ja fillari on aikamoisessa kohmeessa pihalla. Eilen avattiin Vaasassa joulu ja meilläkin on kolmetoistavee avannut omansa laittamalla pienen kuusen huoneeseensa. Muualle kotiin ei oo vielä joulutunnelma eksynyt. Ehkä just sää on tehnyt sen, että ei oo niin vielä jouluttanut. Ehkäpä pääsen tunnelmaan, kun saadaan toi kirparihommeli ja sen takia ympäriinsä ajelehtivat romut alta pois. Vaikka... taitaa toki sen jälkeenkin romut ajelehtia ympäriinsä ihan samalla tavalla :D

Mister A jää tänään etähommiin kotiin minin kanssa ja kirjoittajalla on normiduunipäivä. Luvattiin kolmetoistaveelle kyyti kouluun. Matka yläkoululle on aika pitkä ja joka aamu pitää olla kasilta pelipaikalla. Tarkoittaa sitä, että pitää jo pitkästi ennen puolta kahdeksaa lähteä pimeään kävelemään. Ei oikein kiva. Ei se koskaan ruikuta kyytiä, mutta varsinkin tämmösinä harvinaisina spesiaaliaamuina, kun kaikki muut jää vielä hetkeksi kotiin, oon kyllä ajatellut että voidaan bjuudata kyyti. 

Aamulenkki pitää tietysti tehdä Saimin kanssa. Kolmetoistaveellä on hammaslääkäri kaupungissa ja tarvii sinne kyytiä parin tunnin päästä. Mutsin eli mummun auto pitää hakea huollosta, koska omistaja itse on vähän pidemmällä reissulla Kanarialla. Duunissa on luvassa aspaa, sisältöhommeleita ja jumppaa.. aika peruspäivä siis. Töistä koukkaan kirpparille siivoamaan pöydän ja oon sitten vasta illalla kotona.

Toivon, että tällä koronakierroksella potilaita ei tuu yhtä enempää ja saadaan kaikki jatkaa tiistaina hommia tavalliseen tapaan. Viikonloppuna olis mister A:lla duunista pikkujoulut. Yhdellä ystävälläkin olis keikka bändinsä kanssa. Sitä olis kiva päästä kuuntelemaan. 

Kivaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3