sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Freezing


Eilen tehtiin pikkuvisiitti mökille. Mini olis tahtonut jäädä yöksi, mutta päätettiin kuitenkin tulla kotiin nukkumaan. Ulkona oli hitsin kylmä, kun tuuli puhalsi harvinaisesti suoraan mökin pihaan. Mökillä harvoin tuulee ja usein siellä on vähän lämpimämpi, kuin muualla. Nyt oli eri juttu. Olin ihan tyytyväinen, että olin unohtanut uikkarit kotiin. En siis joutunut tekemään uhoamaani kastautumista noin hyisessä säässä :D Olis saanut olla untsikka jo päällä ja paksummat hanskat, mutta vaatii näköjään vielä vähän totuttelua näihin talvisäihin...että mitä pitikään milloinkin pukea päälle.

Saimi sai leikkiä ja juosta ulkona ja itekin saatiin vähän raitista ilmaa. Minillä on korona ja vaikka omasta mielestään oli ihan hyvässä kunnossa, murehdin minä kyllä vähän kylmää viimaa ja mökin kylmiä lattioita.  Suurin osa ajasta oltiinkin tällä kertaa sisällä, mutta sekin näytti typylle sopivan. Se vain rakastaa mökkiä ja siellä oloa. Kolmetoistavee ei enää riemusta kiljuen lähde, mutta aivan hyvin viihtyy sitten kuitenkin tommosen lyhyemmän setin. Näytti muuten olevan minin toka korona samanlainen, kuin ensimmäinenkin. Yksi päivä kipeänä ja that's about it. Vähän oon koittanut kuitenkin toppuutella... että ottais ny vielä iisisti. Maanantain joutuu vielä huilailla koulusta kotona, kun eristyspäiviä noudatetaan.

Mister A lämmitteli mökkiä ja minä paistelin pakastepizzat lounaaksi. Pelattiin kuusi kierrosta Scattergoriesta ja juotiin vielä kaffit ja glögit ennen kotiin lähtöä. Joulutortuille testattiin Lidlin toffeetäytettä, mutta kaikki meistä oli sitä mieltä, että ei jatkoon. Kotiin lähtiessä päästiin jo melkein autolle, kun huomasin, että kamera jäi mökille. Mini lupasi lähteä mukaan sitä hakemaan eikä kirjoittajaa haitannut yhtään, että saatiin Saiminkin kanssa vähän lisää askelia. Mister A ja kolmetoistavee jatkoi jo autolle viemään tavaroita. Aina on roudattavaa, vaikka vain päiväseltään käydään. Kävelymatka mökille metsän läpi oli ennen pidempi, mutta nyt vain kymmenisen minuuttia, jos sitäkään. Kohta taitaa olla tie pihaan saakka. En tiedä onko se niin kiva juttu.

Ihanaa, että mökki on niin lähellä, että sinne voi ajella päiväseltäänkin. Tänään tahtoisin käydä Vaasan keskustassa katselemassa jouluvaloja. Ehkä otan Saimin mukaan. Ja ehkä täältä joku muukin lähtee.

Kivaa sunnuntaita!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3