perjantai 23. syyskuuta 2022

Syksyshopping



Käyn ihan superharvoin kaupungilla enkä oikeastaan koskaan lähde "shoppailemaan". Viime viikolla tytöt tahtoi kaupunkiin, koska toisella oli housuvajetta ja toisella poltteli mielessä joku takki, jonka oli nähnyt jo kesällä Henkkamaukassa. Ite olin tehnyt extempore löydön.. tai siis löydöt FB-kirpparilta ja ajattelin hakea ne samalla.

Mun kirpparilöydöt oli nuo pienet siniset laukut. Hilfiger osui ensimmäisenä silmään, mutta päätin ostaa vielä Korsinkin. 20€ kappaleelta ei ollut paha hinta. En oo ihan varma mitä Korsilla teen, mutta ajattelin, että ehkä voin antaa sen kolmetoistaveelle jos en ite tarvi. Oon ihan vaikuttunut kyllä MK-laadusta sen perusteella, että oon viimeiset reilut kymmenen vuotta käyttänyt samaa Korsin kukkaroa joka ikinen päivä ja edelleenkään se ei paljoa uudelle kalpene. Samaten rantasandaalit, jotka ostin Floridasta vuonna 2016 on edelleen aivan hyvässä, hyvinkin käytettävässä kunnossa. Ja niitä on kyllä käytetty paljon ja niillä on lampsittu siellä sun täällä.

Tytöt saivat housunsa ja takkinsa. Pikkuhousuja löydettiin myös molemmille. Ite ostin laukkujen lisäksi kaulahuivin ja parit korvikset. Kaulahuivien kanssa kirjoittajalla on aina joku ongelma. Joko ne on liian paksuja tai liian ohuita tai liian homssuisia tai jotain muuta. Toivotaan, että nyt meni nappiin ostos. Korvikset olis saanut olla kooltaan vähän isommat, mutta kokovaihtoehtoja ei nyt ollut tarjolla, joten tosi pienillä mennään. A ja S tietysti. Kirjoittajalla ei oo "oikeita" korviksia ollenkaan, vaan ostelen jotain rihkamajuttuja ja heitän sitten menemään, kun ovat värjääntyneet harmaiksi. Ei ehkä kaikista järkevin systeemi. Ehkä voisin tehdä visiitin kultasepän liikkeeseen joku päivä. Tai laittaa toiveen joulupukille :)

Ihanaa kun on jotain pientä uutta. Piristää kummasti. Muuten syksyn vaatekaappi onkin aika hyvällä mallilla. Vaelluskengät tarvisin, mutta saa nähdä joutuuko ne odottaa nyt kevääseen. Minin kanssa tehtiin jo aiemmin täsmäisku Stadium Outletiin ja lähdettiin kotiin neljän housuparin kanssa. Luulen, että molemmat tytöt tarvii vielä myös talvikengät. Takkivalikoimakin pitäisi käydä läpi ja hanskat on kaikki jääneet minille pieniksi. Saa ny tosiaan vissiin mutsin kenkäostokset odotella :)

Onkos teillä jo kaikki varustelut syksyksi ja valmiiksi valmiit?

Sannis

2 kommenttia:

  1. Mulla on nihkeästi mitään asiallisia vaatteita, mutta ulkoiluvermeitä löytyy joka lähtöön. Äkkiseltään voi näyttää, että kaappi on täynnä keskenään samanlaisia takkeja, mutta kaikilla on kyllä ihan vissi tarkoitus. Joku pitää tuulta, joku sadetta, joku jotain muuta.. Niitä kun voi joutua vaihtamaan yhden neljän tunnin pelikierroksen aikanakin ees-taas, kun keli voi vaihtua sateesta helteeseen ja kaikkea siltä väliltä. (Joskus oon miettinyt, että saisi hauskan videon, jos nopennettuna kuvaisi kaikki ne sateenvarjon aukaisut ja sulkemiset ja takkien ja housujen pukemiset ja riisumiset ja kaiken sen muun säädön, jota kierrokseen mahtuu).

    Mutta siis mitään järkevää mulla ei tosiaan ole. Etenkään mitään asiallista syystakkia tai -kenkiä. Olen aina ihan pulassa, kun pitää vaihtaa tennarit johonkin, eikä vielä voi käyttää karvakenkiä :).
    Ja kaulaliinaongelmankin tunnistan. Just yleensä se liian paksi, jota ei saa mitenkään nätisti solmuun ja vapaana näyttää ihan joltain torkkupeitolta. Tai vaihtoehtoisesti sellainen liukas, joka ei pysy missään vaikka kuinka solmisi tai kiertäisi kaulan ympäri.

    Järkiviisaat laukkuostokset sulla ja kannatan kyllä tota korvisperiaatettakin (jos vaan korvat kestää tulehtumatta), koska itse olen hukannut eräätkin kerrat justiin sen ainoan arvokkaan korvisparini toisen korviksen ja se harmittaa.

    Kesävaatteet kun vielä sais siirrettyä ennen seuraavaa kesää kaapista säilöön, niin ois aika jees.

    Semppiä ja terveyttä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma.. asiallista vaatetta on - yllätys yllätys - täälläkin vähemmän. Takkivalikoima alkaa sillä saralla olla aika ookoo kunnossa, mutta housujen suhteen vaatekaappi on kyllä aika katastrofi. Onneksi nykyään on noita paitamekkoja, niin voi vahingossa unohtaa treenitrikoot sinne alle :D

      Ja jep.. joskus mietin, että pitääkö ihmisellä tosiaan olla kymmenen erilaista takkia ja kyllä, melkein kyllä pitää jos aikoo olla sillain about mukavasti kaikilla säillä, kaikissa olosuhteissa. Sulla tais vissiin olla useimmiten se "paras" tsägä noissa golfsääjutuissa? :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3