tiistai 6. syyskuuta 2022

Lempeyttä, kiitos!

Tiistai. En oo paljoa nukkunut viime aikoina, kun työasiat herättää joka yö. Varmaan seuraavat pari viikkoa on vielä samaa settiä, mutta ehkä sitten jo alkaa helpottaa. Toivon, että helpottaa jo heti, kun avauspäivä ja mutsin 70vee-synttärit on takana. Stressaan vähän molempia. Vähän liian samaan syssyyn tuli nyt kaksi isoa juttua ja paljon järjesteltävää.

Eilen pääsin kotiin töistä jo iltapäivällä ja illalla lähdettiin metsään. Aurinko paistoi ja ajattelin, että on pakko käyttää kaikki mahdolliset hetket hyväksi. Aika paljon on kuitenkin ollut sateita ja nuhjuisempaa säätä. Koronan jäljiltä pidemmät kävelylenkitkin on olleet vähän raskaita. Puolen tunnin jälkeen alkaa jalkoja ja selkää särkeä ja muutenkin olla tosi hyytynyt olo. Todella ärsyttävää. Lauantaina ohjasin Kehonhuollon ja eilen meidän senioriporukalle patteriharjoituksen. Tänään on ensimmäinen perusjumppaohjaus muutaman viikon tauon jälkeen. Rasittaa aina yli paljon nämä treenitauot, mutta minkäs teet.

Kanadan sisko on maisemissa ja lähti meidän mukaan metsäreissulle. Tällä kertaa ei sytytetty nuotiota eikä viivytty muutenkaan kovin kauaa taukopaikalla. Mister A olis tahtonut tehdä tulet, mutta kolmetoistaveetä söi hyttyset. Käveltiin siis Ryövärinkarille, joka on tässä Vaasassa hyvä lintubongauspaikka ja nähtiinkin varmaan satoja kurkia. Saimikin kuunteli aivan ihmeissään, kun aurat lensi aika matalalla aivan meidän yli monta kertaa ja meteli oli sen mukainen.

Viikonloppuna tehtiin lenkki Alahärmään Powerparkiin. Ei ihan meidän parhaita retkiä. Kaikki oli kai jotenkin väsyksissä, koska tytötkään ei oikein jaksaneet venkslata. Kirjoittajaa ärsytti ysiveen käytös ja piti oikein korottaa ääntä, jota meillä ei oikein usein tarvitse tehdä. Ruokapaikkoihin oli liian pitkät jonot ja nälkäkiukku taisi yllättää meidät kaikki.

Loppuviimeinen tytöt kävi kolmessa laitteessa, syötiin ylihintaiset ranskalaiset, ostettiin karkkia ja lähdettiin reilusti ennen ilotulituksia kotiin. Huvikauden päätöksen raketit olis kyllä varmasti olleet superhienot, mutta ei vaan jaksettu niitä odotella. Oli niin kylmää ja märkää ja jotenkin vähän rasittavaa. Loppuviimein kaikki oli hyvällä tuulella siinä vaiheessa, kun lähdettiin kotimatkalle :) 

Olispa kuulkaa nämä tulevat viikot vähän lempeämpiä, toivon.

Tsemppiä tähän päivään just sulle!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Teillä kyllä super tiukat viikot... Isot tsempit koko porukalle 💪

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On tosiaan työtunteja kertynyt aikamoinen määrä. Ehkä kohta vähän helpottaa :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3