lauantai 17. syyskuuta 2022

Viikot

Lauantai. Mister A on ollut poissa melkein koko viikon. Lähti Saksaan työreissulle maanantai-iltana yhdeksän maissa. Siitä noin viiden tunnin kuluttua ensimmäinen tuli kipeäksi. Yöllä kun valvottiin minin korvakipua, mietin kyllä moneen kertaan, kuinka hitsissä saadaan kaikki hoidettua, koska edessä oli todella tiukka viikko ja monen monta iltahukia töissä. Uusi keskus on nyt auki ja kaikki hommat tietysti vähän kriittisempiä sen suhteen.

Kaikki tuli hoidettua. Isovanhemmat oli taas korvaamattomia. Kukaan muu ei oo onneksi sairastunut ainakaan vielä. Kirjoittaja ja kolmetoistavee molemmat on edelleen vähän nuhjuisia koronan jäljiltä ja mister A on ollut kaukana sairastuvalta. Minilläkin alkaa jo helpottaa, vaikka antibioottikuuria ei lääkäristä saanutkaan. Yskii ja kröhii vielä koko ajan tommosta outoa kuivaa yskää, joka kolmetoistaveelläkin on monesti ilmaantunut korvatulehduksessa. Ei muuten päässyt soittamalla kunnalliseen läpi eikä soittopyyntöön vastattu samana päivänä, kuten yleensä, joten käytiin yksityisellä toteamassa, että kannattaa ottaa Buranaa.

Mister A saapui tänään aikaisin aamulla kotiin ja nukkuu nyt. Kolmetoistaveekin vetää vielä sikeitä, samoin Saimi. Mini on jo Minecraft-hommissa ja ite lähden kohta töihin. Tänään on taas yksi juoksutapahtuma, jossa meidän osuus on alkulämmittely. Näitä onkin viime vuosina ollut paljon. Tällä kertaa lämmittely on lapsijuoksijoille, kuten viime vuonnakin tässä tapahtumassa. 

Eilen oli ensimmäisen kerran moneen viikkoon useampi tunti putkeen, kun ei tarvinnut tehdä mitään. Käytiin tyttöjen kanssa kaupungilla iltapäivästä ja loppuilta hengailtiin vaan kotona. Lähinnä katselin telkkaria ja tytöt myös. Satoi koko ajan, niin lenkkikin jäi väliin ja Saimin kanssa tehtiin vain pienet kierrokset. Uni tuli jo puoli yhdentoista maissa ja riitti jopa puoli kasiin tänä aamuna. Oon kyllä hitsin väsynyt. Pakko yrittää nyt huilata aina, kuin mahdollista. 

Saa nähdä minkälaiseksi ensi viikko muodostuu. Puolet porukasta on duunissa kipeänä. Oon koodannut sairaslomatuurauksia joka päivä ja koko ajan saa olla vähän varuillaan omienkin aikataulujen vuoksi. Pitäisi olla kuitenkin vähän iisimpi viikko tiedossa, kuin mitä viime aikoina on tehty. Saa nähdä :)

Hyvää viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3