maanantai 19. syyskuuta 2022

Suunnitelmia

Postauksen kuvat on otettu pari viikkoa sitten. Viikonloppu oli aika nuhjuinen ja sateinen. Eilen oli hetken taukoa sateesta ja näytti vähän kirkkaammalta, mutta ei kyllä kuvien mukaiselta kuitenkaan. Nytkin sataa. Kello on vähän vajaa yhdeksän maanantaiaamuna. Odotan, että sade loppuisi, että pääsen Saimin kanssa ulos. Ei me toki sokerista olla... mutta Saimi kyllä vähän on eikä tykkää lampsia sateessa. Toki sitä itekin mielummin lenkkeilee kuivalla säällä.

Oon tehnyt hetken duunia tässä jo aamusta, mutta nyt koitan tehdä vähän aikaa muita hommia. Tunteja alkaa kerääntyä niin iso määrä, että pitää tehdä vähän lyhyempää päivää. Se on välillä vaikeaa, kun nämä työvälineet on tässä käsien ulottuvilla koko ajan ja hommaa olis kuitenkin kaikenlaista. Varmaan kuitenkin ihan aiheellista keskittyä muuhun, varsinkin silloin, kun tuntuu ettei millään pysty päästää työasioista irti.

Vietettiin viikonlopusta iso osa kotona. Ihan tarkoituksella koitin vaan istuskella soffalla ja tsiigailla telkkaa. Terassia laiteltiin vähän talvikuntoon ja pyykkiä pesin tietysti, mutta menot pidettiin minimissä. Minillä oli kaverin synttärit sunnuntaina iltapäivällä, joten silloin täytyi lähteä liikenteeseen ja faija kävi mister A:n kanssa fiksaamassa jotain meidän ilmanvaihtoon liittyvää hommaa. Saimin kanssa käytiin tietysti kävelyillä. Kierrokset on tosin olleet viime aikoina lyhyitä, kun koronan jälkeen jalat ja selkä väsyy ja/tai kipeytyy kirjoittajalla jotenkin tosi nopsasti. Hiton ärsyttävää, mutta koitetaan pikkuhiljaa pidennellä lenkkejä taas.  

Tällekin päivälle on minillä yhdet synttärijuhlat. Aikamoista juhlahumua. Huomenna on kolmetoistaveellä ratsastus. Yksi vanhempainilta on tiedossa tälle viikolle. Kirjoittajalla on aika perus työviikko edessä. Ensimmäiset sairaslomatuuraukset on jo hoidettu tälle päivälle. Viikonloppu on vapaa. Viime aikoina viikonlopputöitä on ollut paljon ja on kyllä aika ihanaa saada koko weekendi vapaaksi pitkästä aikaa. 

Viikonloppuna aiotaan tehdä jotain kivaa. Jotain rentoa kivaa. Vähän on jo suunnitelmaa mielessä :) Yhdessä tekeminen on nykyään erilaista, kun tytöt on isompia. Ysivee on vielä tärinässä mukana kaikessa, mutta kolmetoistavee ei niin innoissaan enää poistu omasta huoneesta ja se aiheuttaa mutsissakin vähän ristiriitaisia tunteita. Kun ei voisi vaan omassa huoneessa lojua, mutta sitten taas on tosi rasittavaa sillain puolipakolla roudata mukaankaan.

Syyslomaakin oon miettinyt. Kanadan siskonen on jossakin päin Eurooppaa ja mietin josko lentäisin Espanjaan niin voitais hengailla yhdessä. Nopea vilkaisu lentojen aikatauluihin ja hintoihin katkaisi suunnitelmilta siivet aika nopsasti. Sisko oli just Suomessa ja tulee vielä uudelleen lokakuun alussa, joten ehditään hengailla täälläkin. Syysloman alussa ystävät Espoosta on tulossa Vaasaan ja syyloman lopussa ollaan lähdössä mister A:n kanssa Tamperelle tsiigaamaan Volbeatia. Pidempään lukeneet ehkä muistaa, että tämä ei ole eka yritys tolle keikalle, joten saa nähdä kuinka käy tällä kertaa. Mister A ja tytöt on lomalla koko syyslomaviikon, kirjoittajalla on vapaata loppuviikko. Kyllä me jotain taidetaan tehdä koko perheelläkin.

Nukuin superhuonosti viikonlopun yöt. Heräilin työjuttuihin ja siihen, että Saimi raapi itseään. Viimeisimmästä punkin puremasta jäi aika mojova jälki, joka ei meinaa parantua ja se tuntuu nyt kutittavan ja vaivaavan Saimia. No, huonoista öistä huolimatta on aika hyvä fiilis. Helpottunut. Semmonen, että nyt voi luvan kanssa ottaa vähän rennommin. Kolmetoistavee suunnittelee täällä jo joulua. Ite en ihan vielä sinne asti oo ehtinyt, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.. :)

Kivaa tätä viikkoa!
Sannis 

2 kommenttia:

 1. Moikka! Julkaisin blogiini lyhyen tekstin "Mieti jos pankkitili täyttyisi yhtä nopeasti kuin pyykkikori" ja haastan sinut käymään vastaamassa tekstin alla olevaan kysymykseen, koska oon utelias! 😍

  Mukavaa Syyskuun jatkoa!🧡

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi! Hei, kiitos. Täytyypä käydä tsiigaamassa :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3