torstai 7. heinäkuuta 2022

Sairastuvalla

Viimeinen lomaviikko on alkanut vähän nihkeästi sairastupaa pidellessä. Minin kesäflunssa iski myös kolmetoistaveelle ja eilinen lääkärikäynti kertoi, että molemmilla on korvatulehdus. Minillä molemmissa korvissa, kolmetoistaveellä onneksi vain yhdessä. Suhteellisen hyvissä voinneissa molemmat tytöt on, joten siinä mielessä hommat jees, mutta vähän tylsää toki vietellä viimeisiä lomapäiviä neljän seinän sisällä. Toisaalta luulen, että tekee ihan hyvää pakon edessä ottaa ihan rauhallisesti. Ja oon kyllä ite liikuskellut jonkin verran. Eilen kävin treenillä ja toissapäivänä ystävän kanssa lounaalla. Sitä edellisenä päivänä fillaroin toisen ystävän luo kahville, kun mister A kotiutui töistä.

Maanantaina ja tiistaina olin jotenkin tylsänä kun vimpat lomapäivät muuttui lääkäriin soitteluksi ja apteekissa ramppaamiseksi, mutta eilen oli jo parempi fiilis. Tänään on torstai ja nyt oon jo sitä mieltä, että tää on tällä kertaa näin ja tää on ihan hyvä. Vettä sataa nyt just taivaan täydeltä ja kunnon kuuroja on tullut tällä viikolla kaikkina muinakin päivinä. Ei siis ehkä mitään suurta kesän ulkoilupuuhaa olis voinut ajatella säänkään puolesta.

Ostin pienen pionikimpun piristykseksi ja eilen tein vähän isomman siivouksen. Mister A:kin ihmetteli, että kuinka vessa on taas niin likainen. Kysyin tietysti heti, että montako kertaa on tänä vuonna pessyt sen. Aika nopsasti alkoi kuulua yleispesuaineen suihkintaa :D Pestiin ja tampattiin eilen myös muutama matto ja tuolla ne nyt roikkuu kaatosateessa. Toki eilen mietin, että eipä taida olla järkeä nyt ruveta noihin puuhiin, mutta silti ihan ite laitoin hommat käyntiin.

Tälle päivälle on luvassa Vaasa Day Spassa rentoutumista. Tiedossa on hoito nimeltään Nirvana. Paketti sisältää hierontaa sekä kasvohoidon ja toivon, että se on nimensä veroinen. Varasin ajan vasta myöhemmälle iltapäivälle, että lähden vasta, kun mister A on jo kotimatkalla töistä. Nyt on siis koko aamupäivä aikaa puuhastella kotona. Siinä mielessä ihan kiva, että tuli näitä sadepäiviä.. nyt saa vähän siivoiltua ja on ehkä kivempi aloittaa arki, kun koti ei oo ihan hyrskyn myrskyn. Tämä onkin viimeinen lomapäivä kotosalla. Huomenna lähdetään ystävän kanssa viikonlopun viettoon Uumajaan. Aika ihanaa!

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3