perjantai 1. heinäkuuta 2022

Lemppareita

Bongasin Annukalta www.kotonasi.fi kivan postausidean omista suosikeista, joten se tulee tässä ->

Kulkuneuvo

Auto. Olis hirveen kiva sanoa, että fillari, mutta kyllä mä autonainen oon. Pidän ajamisesta ja siitä, että autolla liikkuminen on niin vaivatonta. Jos sattuu olemaan ehjä auto :D :D

Unelmamatkakohde

Yli vaikea vastata tähän. Haluaisin käydä esim. Maltalla ja New Yorkissa. Haluaisin matkustaa uudelleen Mallorcalle, Italiaan ja Kanadaan. Suomessakin monet kohteet kiinnostaa. Unelmamatkakohteessa ei oo kuuma ja siellä on kauniit maisemat + hyvää ruokaa. Matkustaminen (ulkomaille) tuntuu tällä hetkellä jotenkin liian suurelta suoritukselta ja mahdolliset lentojen myöhästymiset ym. ahdistaa. Ei olla matkustettu ulkomailla vuoden 2019 jälkeen.

Musiikkilaji

Lähes kaikki paitsi klassinen ja örinähevi. Kuuntelen musiikkia monesta eri tyylilajista. Melodiat ja sanoitukset kolahtaa, tyylistä riippumatta.

Kukka

Hard to say. Ehkä neilikka.

Jälkiruoka

En juurikaan syö jälkiruokaa, believe it or not. Joskus ennen tilasin esim. ravintolassa jälkkärin useammin ja se oli lähes aina vaniljajäätelöpallo, kinuskikastiketta ja kermavaahtoa.

Keittiöväline

Blenderi. Kahvikeitin. Ehkä kuitenkin toisessa järjestyksessä :)

Lempivaate

Maailman mukavimmat Elloksen jumppatrikoot.

Kosmetiikkatuote

Kosteusvoide ja ripsari. Ehkä ainoat ihan pakolliset. Jos ei shampoita ym. pesuaineita lasketa.

Lempikaupunki

Ei pysty sanoa. Toisaalta, kyllä mä niin kovasti tykkään kotonani olla, että ehkä vastaan Vaasa.

Juoma

Vesi

Tuoksu

Saimin kuonon tuoksu. Ulkona kuivattu pyykki. Kaneli. Hajuvesistä Clenin Air ja Dolce & Gabbanan Light blue.

Iltarutiini

Kun tytöt rauhoittuu omiin huoneisiin, istun hetken katsomassa telkkaria ja syön iltapalan. Toivoisin, että yhdeksältä olisi hiljaista, mutta kun tytöt kasvaa, venyy mun oman ilta-ajan aloitus ja se joskus tuntuu korvien välissä.

Jäätelö

Faija tapaa tuoda meille mutakakkujädeä.. oisko Ingmanin, joka on superhyvää. Muuten Ingmanin Creamy-jäätelöt ei oo mun suosikkeja. Niissä on joku ällömakeus, joka inhottaa. Ainojätskeistä joku mokkajutska, suklaa ja lakritsa on superhyviä. 

Flunssankarkoituskeino

Näitä mulla ei ole. Unohdan aina, että ehkä kannattaisi ottaa vaikka jotain särkylääkettä tms. Ehkä se perinteinen lepo on mun paras konsti. Ja pieni liike oman jaksamisen puitteissa.

Aamupala

Smoothie.

Huonekalu

Terassin uusivanha rottinkisohva.

Vuodenaika

Syksy. Aina syksy.

Juhlaruoka

Täytekakku.. semmonen perinteinen kermakakku. Ja yep.. parasta on, kun täytteenä on mansikoita ja banaanisiivuja :D Toinen suosikki on joulupöydästä -> mutsin tekemä maailman paras silli ja keitetyt kananmunat. 


Ja ehkäpä huomasittekin, että kuvat ei liittyneet mihinkään. Ne vain sattui odotella käyttämättömänä täällä luonnospostauksissa :D

Hyvää viikonloppua!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3