tiistai 5. heinäkuuta 2022

Kristiinankaupunki

Viikonloppuna tehtiin tämän kesän ensimmäinen asuntovaunureissu. Lähdettiin matkaan samojen ystävien kanssa, joiden kanssa vaunuiltiin myös viime kesänä. Tälläkin kertaa reissu meni nappiin ja saatiin viettää tosi mukavaa karavaanarielämää parin päivän verran. Lähtiessä kirjoittajan suurin stressin aihe oli helle ja vaunussa nukkuminen kuumalla säällä, mutta edes ne jutut ei nyt päässeet droppaamaan mun tunnelmaa :)

Viikonlopulle lupailtiin ukkosta ja salamoita. Seurailtiin sääkarttoja siinä ennen lähtöä ja vasta jo kun karavaanit kulki, tehtiin päätös suunnata Kristiinankaupunkiin. Sinne luvattiin vähiten sadetta ja lupaus piti kyllä paikkansa. Sadetta saatiin varmasti aika tarkalleen ennusteen verran eli 0,1mm. Ukonilmaa tai salamoita ei saatu onneksi ollenkaan. Helle ei ollut ihan niin paahtava, mitä se aiempina päivinä oli ollut. Auringon edessä oli onneksi ajoittain pilviä ja lauantai-iltana lämpötila tuli jo hitusen alemmas.

Pukinsaaren leirintäalue ei ollut kaikista uusin ja upein, mutta siisti ja kiva se oli. Saatiin hyvät paikat ihan uimarannan vierestä ja tilaa oli niin, että saatiin parkkeerattua vaunut vastakkain. Hengailtiinkin suurimmaksi osaksi omassa "pihassa" siinä vaunujen välissä. Uitiin monta kertaa päivässä ja koirat vartioi tiluksia. Lauantaina käveltiin Kristiinankaupungin keskustaan lounaalle ja sunnuntaina käytiin kävelemässä Kanuunakalliolla, joka olikin tosi kiva retkipaikka laavuineen, luontopolkuineen ja merinäkymineen.

Mini oli vähän puolikuntoinen koko viikonlopun ajan ja pötkötteli aika paljon vaunussa. Välillä innostui uimaan enkä hennonnut kieltää edes hyppytornista hyppimistä, vaikkei se siinä kohdassa ehkä paras vaihtoehto ollutkaan. Kysyinkin, olisko mukavampi päästä kotiin, mutta mini oli tiukasti sitä mieltä, että ei. Siinä vaunussa, ikkunat auki makoillessa sai koko ajan olla toisaalta vähän kuin meidän seurassa, mutta silti omassa rauhassa. Joku kesäflunssa se taitaa miniä vaivailla. Koronatesti näyttää onneksi negatiivista, joten ehkä ei sitä kuitenkaan uudestaan saada nyt riesaksi.

Kesäflunssasta huolimatta erittäin onnistunut viikonloppu. Kristiinankaupunkiin kannattaa lähteä uudelleenkin. Erityistä plussaa annan leirintäalueen tosi hyvälle uimarannalle, jättiläisen kokoisille jätskipalloille ja raikkaille Martini Fiero-drinksuille :)

Kamera oli mukana, mutta lepäsi laukussa koko viikonlopun ajan. Niin on päässyt käymään nyt koko kesäloman. Suunnittelin ennen vapaiden alkua, että otan paljon kuvia, mutta en oo ottanut juuri mitään. Puhelimella sentään muutamia näpsyjä. Taitaa niistäkin nähdä suurinpiirtein, mistä on kyse. Yhdessä kuvassa kävelee meidän kolmetoistavee ja ystäväperheen ykstoistavee. Tytöt ratsastavat samassa ryhmässä, joten yhteistä jutun aihetta löytyy varmasti.

Ootteko käyneet Kristiinankaupungissa?
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3