sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Pintaremppaa


Heipparallaa! Täällä on sateisten ja viileiden päivien ratoksi tehty vähän remppapuuhia. Kamera lepäilee laakereillaan, mutta puhelimesta löytyy näitä vaihekuvia. Tilanne on about kuvien mukainen, paitsi liesituulettimen johto on nostettu turvaan lieden päältä ja sille on tehty katkaisija, että tuuletinta voi käyttää. Ja kyllä, se tuuletin on tuolla katossa ja sillä isolla mustalla möhkäleellä ei ollutkaan oikein paljoa virkaa noissa tuuletushommissa. Ei ollu mulle ihan selkeä toi meidän liesituulettimen ja ilmanvaihdon toimintaperiaate :D

Jonkin aikaa jo ollaan mietitty, että keittiön laatoitus pitäisi uusia. Se, kun silloin joskus isompaa remppaa tehdessä mietittiin, että kyllä meillä pysyy valkoiset saumat puhtaana, oli kyllä niin turha toive että huhhuh. Saumat oli törkeän näköiset, ei todellakaan lähelläkään valkoista enää ja muutenkin koko tuo seinä kaipasi  kipeästi uudistusta. Mieluiten olisin valinnut vaaleat sävyt myös saumoihin, mutta se on nyt nähty, että ei vaan toimi. Hiilenharmaalla mister A alkoi saumaamaan, mutta hitsi että se oli musta. Otettiin äkkiä takapakkia ja haettiin kuitenkin astetta vaaleampaa ainetta kaupasta. Käytetään se hiilenharmaa sitten joskus kodinhoitohuoneeseen ja kylppäriin.

Vielä vaatii uusi lookki vähän totuttelua. Laatoitus itsessään on mun mielestä superhieno, mutta nyt kun se on niin isolla alalla ja tosiaan tummilla saumoilla, vie se aika paljon huomiota. Vetimet passais hienosti nyt mustiksi, mutta en halua semmosta black&white-fiilistä, vaan vähän pehmeämpää yleisvaikutelmaa. Suunnitelmana on hommata lamput, joissa olis jotain kultaa, kuten noissa vetimissä ja toiveena on, että se tuo toivotun loppusilauksen. Ja olishan se makeeta, kun hanakin olis kultainen.

Kovin paljon en halua pölynkerääjiä tuohon seinälle, mutta mietin olisko yksi hylly kuitenkin aiheellinen. Täytyy vähän makustella ajatusta. Kattolista puuttuu vielä ja liesituuletin on nyt mietinnässä. Vanhaa me ei kumpikaan haluta takaisin. Nykyäänhän saa kaikenlaisia, myös sellaisia, jotka on katon rajassa. Eilen, kun paistelin jauhelihat, oli ihanaa kun se iso möhkäle ei ollut siinä lieden päällä tiellä.

Semmosia puuhia täällä. Ihanaa saada vähän jotain uutta kotiin. Sisällä ei ollakaan mitään tehty pitkään aikaan. Sillä välin, kun mister A on tehnyt tuota seinää, mä olen nuohonnut seiniä, ovia ja jalkalistoja ihmesienen kanssa. Voi morjens, että meillä kertyy likaa. Huhhuh! Eteisen oon kans käynyt seiniä myöten läpi ja eilen siivosin meidän vaatekaapit. Ihanaa, kun tulee siistiä ja puhdasta!

Semmosia remppakuulumisia täällä. Toivottavasti sulla kaikki ookoo <3
Sannis

3 kommenttia:

 1. Pelkäsin ennakkoon vähän, että tulee levoton, muttei tullutkaan yhtään, vaan kiva! Varmaan ne vähän vaalennetut tummat saumat pehmensi vaikutelmaa aika paljonkin.

  Ihanan ahkera oot ollut ja oon siitä vähän kateellinen, mutta mulla nää työt vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, eikä loma tunnu alkavan ikinä. Alkaa vissiin turnauskestävyys olla jo koetuksella, eikä riitä pätkän vertaa mielenkiintoa mihinkään siivoushommiin. Ei tavallisiin, eikä erikoisempiin, vaikka tiedänkin, että lopputuloksesta tulis iloinen mieli ja selkiintyis pää.

  Kullanvärinen hana passais kyllä oikein mainiosti nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Jep, samaa pelkäsin ja aluksi vähän siltä tuntuikin. Nyt kuitenkin alkaa silmä tottua ja tuntuu paremmalta koko ajan. Toivon, että pysyy nyt vähän siistimpänä. Me ollaan kyllä ihme sotkijoita, kun saadaan kaikki syrpättyä :D

   Voi loma.. kyllä kai se siellä jossain jo häämöttää. Mulla viedään viimeisiä enkä nyt oo ihan varma onko se hyvä vai huono. Ainakin alkaa tää siivoominen nyt jo kyllästyttää :D Huomenna tulee kaverit yökylään, joten sitten saadaan laittaa rempat ja siivoukset tauolle.

   Tsemppiä ja tsemppiä!!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3