maanantai 13. heinäkuuta 2020

Kotipuuhia


Nyt on silmä tottunut uuteen keittiön seinään. Ei tunnu enää ollenkaan, että se olis jotenkin "liikaa". Kuvien ottamisen aikaan puuttui lamput ja kattolista. Hanan vaihtokin oli suunnitelmissa. Loman vikoina päivinä laitettiin vielä hanskat ja hihat heilumaan ja nyt on keittiön freesaus jo taas vähän pidemmällä. 

Ollaan viimeisen parin viikon aikana tehty muutenkin pieniä fiksauksia kotona. Ite oon kuluttanut kasan ihmesieniä siivotessani pintoja ja mister A on paklaillut muutamat reiät seinässä ja kiinnittänyt pari puuttuvaa lattialistaa. Ihmeellisiä tavarakasoja kertyy aina nurkkiin ja myös ne on nyt saatu hävitettyä. Seuraavina isompina juttuina on meillä edessä lattia- ja kylppäriremontti. Kylppäriä ei tehty silloin, kun muutettiin, koska ei jaksettu ja koska siellä ei mitään kosteutta tms. löytynyt. Nyt alkaa kuitenkin edellisten omistajien rempasta olla n. 12 vuotta ja olis aika fiksata vihdoin sekin huone meidän näköiseksi.

Lattiaremontin tarve mua harmittaa. Vajaassa kymmenessä vuodessa laminaatti on kolhiintunut paljon pahemmin, kuin mitä olisin toivonut, vaikka sen piti olla niin kestävää, että passais yleisiinkiin tiloihin Jotenkin oletin, että se olis kestänyt pidempään, mutta nyt on jo täynnä jälkiä ja parista kohtaa on laminaatit saumoista ihan kunnolla rikki. Oon ollut lattian väriin täydellisen tyytyväinen ja luultavasti vaihdetaan tilalle mahdollisimman saman värinen. Senkin takia jotenkin vähän nuivaa ruveta suuriin puuhiin. Makuuhuoneita ei fiksata, mutta eteinen-olkkari-keittiö-akseli kylläkin. Saa nähdä koska on mahdollista aloittaa puuhat. Ensi kesänä ehkä?!

Semmosia kotipuuhia on täällä tehty ja suunnitelmissa. Loman pari vimppaa viikkoa on sään puolesta olleet tosi vaihtelevat ja ihan mukava on ollut kotona puuhailla, kun pihalla sade ropisee. Just äsken tuli ihan järkky raekuuro. Olin ajatellut kulkea pyörällä töihin, mutta saas nähdä joudunko hyppäämään auton rattiin. Enhän mä nyt sokerista ole, mutta kaatosateessa ei kyllä huvita polkea.

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3